- 1 nacht
- 2 nachten
- 3 nachten
Het arrangement is inclusief:
- 1x overnachting op een comfortabele kamer
- 1x uitgebreid Live Cooking Ontbijt van restaurant het Buffet
- 1x 50 jaar 3-gangendiner van Brasserie Martinus incl. 3 consumpties (bier/fris/wijn)
- 1x Toekan welkomstdrankje in Hotelbar Ozzo Food & Drinks
- Gratis gebruik van Toucan Sportsclub met fitnessruimte en verwarmd binnenzwembad
- Gratis toegang tot Jack's Casino (21+ jaar) ingang via hotel
- Gratis parkeren
- Gratis WiFi
Het arrangement is inclusief:
- 2x overnachting op een comfortabele kamer
- 2x uitgebreid Live Cooking Ontbijt van restaurant het Buffet
- 1x 50 jaar 3-gangendiner van Brasserie Martinus incl. 3 consumpties (bier/fris/wijn)
- 1x Toekan welkomstdrankje in Hotelbar Ozzo Food & Drinks
- Gratis gebruik van Toucan Sportsclub met fitnessruimte en verwarmd binnenzwembad
- Gratis toegang tot Jack's Casino (21+ jaar) ingang via hotel
- Gratis parkeren
- Gratis WiFi
Het arrangement is inclusief:
- 3x overnachting op een comfortabele kamer
- 3x uitgebreid Live Cooking Ontbijt van restaurant het Buffet
- 1x 50 jaar 3-gangendiner van Brasserie Martinus incl. 3 consumpties (bier/fris/wijn)
- 1x Toekan welkomstdrankje in Hotelbar Ozzo Food & Drinks
- Gratis gebruik van Toucan Sportsclub met fitnessruimte en verwarmd binnenzwembad
- Gratis toegang tot Jack's Casino (21+ jaar) ingang via hotel
- Gratis parkeren
- Gratis WiFi
Hotel Eindhoven is dit jaar 50 jaar gastvrij. Dit betekent dat we extra "verrassend" vanzelfsprekend zijn.
Geniet van échte Valk klassiekers en wordt overspoeld met vele feestelijke verrassingen, want wie jarig is ...... trakteert!
Ontvang een toekancocktail in onze Hotelbar Ozzo Food & Drinks. Kom genieten van een heerlijk 50 jaar 3-gangenmenu met als specialiteit de appelmoes met de kers inclusief 3 drankjes p.p. (bier/fris/wijn). Ontbijt in ons uitgebreide live-cooking ontbijtbuffet in restaurant Het Buffet.
Menu van 15 januari tot 14 april
- Voorgerecht:
Gebakken kippenlevertjes
champignons | roomsaus | peterselie
- Hoofdgerecht:
Rundertong
zacht gegaard | overgoten met een Madeirasaus | aardappelpuree | geglaceerde worteltjes
(lactose - gluten)
- Dessert:
“Appelmoes met de kers”
Taartje van appelmoes en groene appel | crème van kersen | kers
(lactose - gluten - ei - noten)
Menu van 15 april tot 14 juli
-
Voorgerecht:
Pasteitje
Huisgemaakte kippenragout | krokante bladerdeeg | wortel | prei
(gluten - lactose)
-
Hoofdgerecht:
Gebakken kalfslever
Gebakken uien | uitgebakken spek | aardappelgarnituur
(lactose)
-
Dessert:
“Appelmoes met de kers”
Taartje van appelmoes en groene appel – crème van kersen - kers
(lactose - gluten - ei - noten)