50 jaar dinermenu

Onze 50-jarig jubileum is niet alleen een verhaal van jaren, maar een verhaal van mensen - de toegewijde medewerkers die elke dag streven naar perfectie om elke dag weer verassend vanzelfsprekend te zijn.

Dit jaar bieden wij elk kwartaal een extra Van der Valk menu aan, met typische Valkgerechten waarbij de appelmoes met kers natuurlijk niet mag ontbreken!

Combineer dit menu met een overnachting of reserveer een tafeltje bij ons in Brasserie Martinus. Goed om te weten, het menu is als extra toevoeging op de menukaart van Brasserie Martinus en bedraagt €50,-

50 jaar Menu 1e kwartaal

Voorgerecht:

Gebakken kippenlevertjes – champignons – roomsaus -  peterselie  

Hoofdgerecht:

Rundertongovergoten met een madeira saus - aardappelpuree – geglaceerde worteltjes 

Dessert:

“Appelmoes met de kers” 

Biscuit – chocolade flik – mousse van groene appel – gel van kers – verse kers

50 jaar Menu 2e kwartaal

Voorgerecht:

Groentesoep – rijk gevuld met groenten – vermicelli – runder gehaktballetjes 

Hoofdgerecht:

Gebakken kalfslever – gebakken uien – uitgebakken spek – aardappelgarnituur  

Dessert:

“Appelmoes met de kers” 

Biscuit – chocolade flik – mousse van groene appel – gel van kers – verse kers 

50 jaar Menu 3e kwartaal

Voorgerecht:

Ham & meloen – rauwe ham – galia meloen – rode port stroop – kropsla 

Hoofdgerecht:

Zeetong gebakken in roomboter – verse salade – ravigotesaus – geroosterde citroen 

Dessert:

 “Appelmoes met de kers” 

Biscuit – chocolade flik – mousse van groene appel – gel van kers – verse kers 

50 jaar Menu 4e kwartaal

voorgerecht:

Salade mimosa – kip – paprika – uitjes – kropsla – cocktailsaus 

Hoofdgerecht:

Corden bleu – ham – kaassaus – verse groenten – salade – appelmoes 

Dessert:

“Appelmoes met de kers” 

Biscuit – chocolade flik – mousse van groene appel – gel van kers – verse kers