50 jaar dinermenu
Onze 50-jarig jubileum is niet alleen een verhaal van jaren, maar een verhaal van mensen - de toegewijde medewerkers die elke dag streven naar perfectie om elke dag weer verassend vanzelfsprekend te zijn.
Dit jaar bieden wij elk kwartaal een extra Van der Valk menu aan, met typische Valkgerechten waarbij de appelmoes met kers natuurlijk niet mag ontbreken!
Combineer dit menu met een overnachting of reserveer een tafeltje bij ons in Brasserie Martinus. Goed om te weten, het menu is als extra toevoeging op de menukaart van Brasserie Martinus en bedraagt €50,-
Voorgerecht:
Gebakken kippenlevertjes – champignons – roomsaus - peterselie
Hoofdgerecht:
Rundertong – overgoten met een madeira saus - aardappelpuree – geglaceerde worteltjes
Dessert:
“Appelmoes met de kers”
Biscuit – chocolade flik – mousse van groene appel – gel van kers – verse kers
Voorgerecht:
Groentesoep – rijk gevuld met groenten – vermicelli – runder gehaktballetjes
Hoofdgerecht:
Gebakken kalfslever – gebakken uien – uitgebakken spek – aardappelgarnituur
Dessert:
“Appelmoes met de kers”
Biscuit – chocolade flik – mousse van groene appel – gel van kers – verse kers
Voorgerecht:
Ham & meloen – rauwe ham – galia meloen – rode port stroop – kropsla
Hoofdgerecht:
Zeetong gebakken in roomboter – verse salade – ravigotesaus – geroosterde citroen
Dessert:
“Appelmoes met de kers”
Biscuit – chocolade flik – mousse van groene appel – gel van kers – verse kers
voorgerecht:
Salade mimosa – kip – paprika – uitjes – kropsla – cocktailsaus
Hoofdgerecht:
Corden bleu – ham – kaassaus – verse groenten – salade – appelmoes
Dessert:
“Appelmoes met de kers”
Biscuit – chocolade flik – mousse van groene appel – gel van kers – verse kers