Klassiek buffet & 50 jaar dinermenu

Klassiek buffet/brunch

Het klassieke buffet komt terug in Restaurant Het Buffet!

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde elegantie en culinaire verfijning met ons klassieke diner-en - brunchbuffet. Laat u betoveren, ga terug in de tijd en ontdek deze feestelijke ervaring, waar smaakvolle gerechten en sfeervolle ambiance samenkomen voor een onvergetelijke avond.

Het klassieke Dinerbuffet zal plaatsvinden op:

  • 19 januari
  • 20 januari
  • 19 april
  • 20 april
  • 15 november
  • 16 november

Het klassieke Brunchbuffet zal plaatsvinden op:

  • 21 januari
  • 21 april
  • 17 november

reserveer nu voor een van bovenstaande datums

Invulling Klassiek Buffet
  • Tomatensoep met gehaktballetjes
  • Groentesoep
  • Huzarensalade
  • Hors d'oeuvre
  • Gerookte forel
  • Kippenragout
  • Rundvlees in kerrie
  • Cordon bleu
  • kalfstong madeirasaus
  • tongfilet van de bakplaat
  • gebakken fruit voor tongfilet (picasso fruit)

*De verdere invulling van het klassieke buffet is volgens het reguliere buffet*

50 jaar 3-gangen dinermenu

Onze 50-jarig jubileum is niet alleen een verhaal van jaren, maar een verhaal van mensen - de toegewijde medewerkers die elke dag streven naar perfectie om elke dag weer verassend vanzelfsprekend te zijn.

Dit jaar bieden wij elk kwartaal een extra Van der Valk menu aan, met typische Valkgerechten waarbij de appelmoes met kers natuurlijk niet mag ontbreken!

Combineer dit menu met een overnachting of reserveer een tafeltje bij ons in Brasserie Martinus. Goed om te weten, het menu is als extra toevoeging op de menukaart van Brasserie Martinus en bedraagt €50,- incl. 3 consumpties voor bier/fris/wijn.

Reserveer hier! 

 

50 jaar Dinermenu 15 januari t/m 14 april 2024

Voorgerecht:

Gebakken kippenlevertjes – champignons – roomsaus -  peterselie  

Hoofdgerecht:

Rundertongovergoten met een Madeirasaus - aardappelpuree – geglaceerde worteltjes

(lactose - gluten) 

Dessert:

“Appelmoes met de kers” 

Taartje van appelmoes en groene appel – crème van kersen - kers

(lactose - gluten - ei - noten)

50 jaar Dinermenu 15 april t/m 14 juli 2024

Voorgerecht:

Pasteitje – huisgemaakte kippenragout – krokante bladerdeeg – wortel - prei

(gluten - lactose)

Hoofdgerecht:

Gebakken kalfslever – gebakken uien – uitgebakken spek – aardappelgarnituur 

(lactose) 

Dessert:

“Appelmoes met de kers” 

Taartje van appelmoes en groene appel – crème van kersen - kers

(lactose - gluten - ei - noten)

 

50 jaar Dinermenu 15 juli t/m 30 oktober 2024

Voorgerecht:

Ham & meloen – rauwe ham – galia meloen – rode port stroop – kropsla 

Hoofdgerecht:

Scholfilet picasso – verse gebakken fruit – amandelschaafsel – ravigotesaus

(Vis - noten - ei - mosterd - gluten)

Dessert:

 “Appelmoes met de kers” 

taartje van appelmoes en groene appel - creme van kersen – kers

(lactose - gluten - ei - noten)

50 jaar Dinermenu 1 november t/m 31 december 2024

voorgerecht:

Salade mimosa – kip – paprika – uitjes – kropsla – cocktailsaus

(ei - mosterd)

Hoofdgerecht:

Corden bleu – ham – kaassaus – verse groenten – salade – appelmoes

(lactose - gluten)

Dessert:

“Appelmoes met de kers” 

Taartje van appelmoes en groene appel - creme van kersen – kers 

(lactose - gluten - ei - noten)