Hybride Events

Hybride events zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Is een live event op dit moment niet mogelijk en wilt u een hybride event organiseren? Dan bent u bij 040 Congress & Events aan het juiste adres!

In samenwerking met onze AV leverancier, waar wij al vele jaren mee samenwerken, denken wij graag met u mee om uw live event om te zetten naar een spraakmakend hybride event.

Wij bieden u: 

  • Alle benodigde audiovisuele techniek om een online event vol interactie te verzorgen. Op deze manier worden ook de online deelnemers actief betrokken bij wat er fysiek in de zaal of op het podium gebeurd.
  • De mogelijkheid om in een van onze vergaderzalen een studio in te richten voor een livestream event. Alle livestream benodigdheden worden verzorgd. 
  • 040 Congress & Events -  ideal om uw live event te combineren met een hybride event.
  • Expert kennis van onze AV partner.
  • Onbegrensde mogelijkheden; livestream, webinar of hybride event met verschillende break-out sessies, alles is mogelijk!

Graag gaan wij met u in gesprek om zo tot een maatwerk productie te komen passend bij uw doelgroep, het doel van uw event en uw bedrijf.

Bekijk hier de mogelijkheden of neem een kijkje op het platform Valk Online. Met behulp van dit platform organiseren wij uw hybride event in een veilige digitale omgeving.

Daarnaast denken wij graag mee over een creatief en uniek catering concept voor zowel uw gasten op locatie, als uw gasten die via de livestream deelnemen aan uw event. Hierin zullen wij enkel bijdragen aan de samenstelling van de caterings box voor uw livestream gasten, niet aan de distributie.

Contact
Wilt u meer informatie, een afspraak inplannen of een op maat gemaakte offerte? Neem vrijblijvend contact op met ons reservations team via + 31 40 211 60 33 of per mail: reservations@eindhoven.valk.com. Wij zijn u graag van dienst!