Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Eindhoven

Kom gezellig logeren bij Van der Valk Hotel Eindhoven. Geniet met het gezin in onze Jungle Suite en beleef nieuwe avonturen. De suite beschikt over een apart slaapgedeelte met stapelbed voor 2 kinderen, waardoor de Jungle Family Suite zeer geschikt is voor gezinnen. Een sfeervol ingerichte zithoek waar je samen films kan streamen op de smart TV. Meer avontuur gewild? Maak dan een plons in ons verwarmde binnenzwembad.

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens jouw Hotel Eindhoven verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk! Van dierentuinbezoeken tot het verkennen van de omgeving en avontuurlijke dagen in pretparken. Binnen onze hotels wachten ook diverse activiteiten op je: een verfrissende duik in het zwembad of genieten van onze live cooking in Restaurant Het Buffet. Er is genoeg te doen in de omgeving van het altijd Bruisende Eindhoven!