Vier de feestdagen in Hotel Eindhoven

De feestdagen viert u natuurlijk samen met ons in Van der Valk Hotel Eindhoven. Waar u ook naar op zoek bent, een gezellige brunch met het gezin, een romantisch weekendje weg of een avondje dineren met de hele familie: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Brunch- en dinerbuffet

Pasen

Tijdens Pasen kunt u heerlijk genieten bij Hotel Eindhoven. Of u nu kiest voor een uitgebreide paasbrunch of een Live Cooking Dinerbuffet: bij Hotel Eindhoven kunt u zorgeloos genieten.

Moederdag in Hotel Eindhoven

Moederdag

Aan alle geweldige moeders, deze Moederdag willen we jullie in het zonnetje zetten en omringen met liefde en verwennerij!

Bij Van der Valk Hotel Eindhoven creëren we een betoverende ervaring om de moeders te eren die zoveel liefde en zorg hebben gegeven.

Vaderdag in Hotel Eindhoven

Vaderdag

Aan alle fantastische vaders, jullie verdienen een speciale dag vol liefde en verwennerij, en Van der Valk Hotel Eindhoven staat klaar om deze Vaderdag extra bijzonder te maken!

Brunchen met de Sint en zijn Pieten

Sinterklaasbrunch

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan...

Sinterklaas komt tijdens de brunch in Hotel Eindhoven, samen met zijn pieten zet hij het hele pand ondersteboven! Bent u er dit jaar ook gezellig bij? Reserveer snel, want wie zoet is krijgt lekkers.

Brunch, buffet & overnachten

Kerst

Stap binnen in een magische wereld vol warmte en gezelligheid tijdens onze Kerstbrunch, Kerstdiner of een van onze Kerstarrangementen.

Kerst vier je bij Van der Valk Hotel Eindhoven!

Buffet & overnachten

Oudjaarsavond

De gezellige ambiance, de heerlijkste gerechten, de gastvrijheid die u van ons gewend bent; wij doen er alles aan om u een feestelijk oud & nieuw te bezorgen. Sluit het jaar af met een Oudjaar Dinerbuffet bij Van der Valk Hotel Eindhoven!

Proost op het nieuwe jaar!