OZZO Food & Drinks

U bent elke dag welkom bij OZZO Food & Drinks.

Openingstijden:
Maandag - Donderdag: 16:00 - 01:00 uur
Vrijdag - Zaterdag: 15:00 - 01:00 uur
Zondag: 16:00 - 00:00 uur

De gehele menukaart is te bestellen van 17:00 - 23:00 uur
De borrelkaart is te bestellen van 15:00 - 00:00 uur

Bekijk de menukaart

Reserveer hier een tafel

OZZO Food & Drinks is de exclusieve, trendy hotelbar van Van der Valk Hotel Eindhoven. Naast verrukkelijke cocktails kunt u hier ook terecht voor heerlijke verse sushigerechten, zoals flamed sake, de fried shrimp roll of laat je verrassen en geniet van een sushi plateau die door onze chef-kok is samengesteld. Ook kunt u bij OZZO Food & Drinks terecht voor ambachtelijke huisgemaakte burgers en een malse steak. 

Echte wijnkenners kunnen hun hart ophalen bij OZZO Food & Drinks. De wijnkaart bestaat uit meer dan 25 zorgvuldig geselecteerde wijnen. Altijd wel een wijntje dat past bij uw smaak. Ook cocktail liefhebbers zijn bij OZZO Food & Drinks aan het juiste adres! Van een heerlijke Gin Tonic tot een verrassende (virgin) Mojito, dankzij ons uitgebreide en wisselende cocktailaanbod zit er altijd wel een cocktail bij voor u! Heeft u meer zin in een goede kop thee of koffie? U kunt kiezen uit een groot aanbod thee- en koffiespecialiteiten.

Bekijk de drankenkaart van OZZO

Ook vegetariërs en veganisten kunnen uitgebreid tafelen bij OZZO Food & Drinks. Er zijn diverse vega(n) sushi gerechten, een vegetarische burger, vegan curry en zelfs een vegan poké bowl. Kom ook langs en proef de duurzame, gezonde en verse maaltijden! 

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in onze trendy en exclusieve hotelbar? Dan adviseren wij u om een tafel te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Handig om te weten

  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
  • Ideale ligging aan de A2/A67/N2, dichtbij Eindhoven
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Honden zijn niet toegestaan
  • Ruim terras