Ben je op zoek naar een culturele, sportieve of juist een ontspannende activiteit? Genneper Parken is een sport- en recreatiegebied met tal van mogelijkheden. 

Om uw dagje uit met het hele gezin, familie of vriendegroep zo leuk mogelijk te maken in Eindhoven zijn er vele mogelijkheden om jouw dag recreatief door te brengen. Zo kun je gaan midgetgolfen bij Paviljoen Genneper Parken, even terug de tijd in gaan bij preHistorisch Dorp of maak een mooie wandeling door de natuur. 

Een kleintje mee op pad? Dan is het erg leuk om een bezoek te brengen aan de Genneper Hoeve. Dit is een Biologische stadsboerderij met koeien. Het is een stadsboerderij waarbij bezoekers de dieren, de stallen, het kaasmaken, het melken nabij kan meemaken. In de boerderijwinkel worden al deze producten verkocht.

 Voor de echte fanatiekelingen onder ons biedt de Genneper Parken Het Ijssportcentrum Eindhoven wat een prachtige gelegenheid is om te schaatsen. Leuk voor in de winter! Een leuke activiteit voor de zomer? De Tongelreep is een Nationaal Zwemcentrum waar zowel binnen als buiten gezwommen kan worden.

Genoeg mogelijkheden om jouw dagje weg goed te besteden in de Genneper Parken!