Dé ideale flexwerkplek in Eindhoven

Op zoek naar een aangename flexwerkplek in Eindhoven? Maak kennis met 040 Seats & Offices: het unieke concept speciaal voor flexwerkers.

040 Seats & Offices biedt 5 sfeervolle kleine vergaderruimtes met plaats voor 1 tot 6 personen. Ook zijn er diverse flexibele werkplekken aanwezig. De vijf vergaderruimtes zijn zeer geschikt voor kleine groepsvergaderingen zoals sollicitatiegesprekken, strategiebesprekingen of brainstormsessies. De vergaderruimtes zijn alle voorzien van natuurlijk daglicht, geluidswerende wanden, airconditioning, flatscreen TV en een flipover met stiften. Ook zijn alle ruimtes rolstoeltoegankelijk. Bovendien hoeft u de office niet te verlaten als u zin heeft in een lekker kopje koffie, serveerrobot Hetty brengt dit graag bij uw office.

Als u komt flexwerken bij 040 Seats & Offices profiteert u van:

Interactieve Touchscreen TV
Maak uw meeting, presentatie of brainstorm effectief en maak gebruik van de interactieve touchscreen TV van Ctouch die aanwezig is in de offices. De touchscreen TV beschikt over een laptop aansluiting en diverse andere bronnen (PC, HDMI 1, HDMI 2 en VGA 1).

Draadloos presenteren is ook mogelijk met de interactieve touchscreen TV en kan via de App MirrorOp. Ga goed voorbereid uw meeting in en download hier alvast de app!

Draadloos presenteren

U kunt uw scherm draadloos delen via de onderstaande stappen:

 1. Selecteer HDMI 1 op de TV via ‘select source’.
 2. Verbind uw apparaat met het juiste WiFi netwerk (Dit netwerk vindt u op het TV scherm).
 3. Download de MirrorOp Presenter App.
 4. Selecteer wePresent.
 5. Voer de PIN code in (De PIN code vindt u op het TV scherm).
 6. Druk op start.

Moes de Pom mini market
Direct naast 040 Seats & Offices vindt u mini market, Moes de Pom. U kunt hier terecht voor een verscheidenheid aan drankjes, sandwiches en vers fruit. Ideaal voor een power boost!

Unieke faciliteiten
Wilt u uw werkdag combineren met een lunch of diner? Ook dat is mogelijk bij Van der Valk Hotel Eindhoven, wat in hetzelfde pand is gevestigd als 040 Seat & Offices. U heeft keuze uit drie restaurants; à la carte restaurant Brasserie Martinus, restaurant Het Buffet en de trendy en exclusieve hotelbar OZZO Food & Drinks. Ook kunt u overnachten bij dit 4-sterren hotel.

Perfecte ligging
Dankzij de centrale ligging aan de uitvalswegen (A2, A67, N2) is 040 Seats & Offices de ideale flexwerk locatie. Ook kunt u gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid. Heeft u een elektrische auto? Van der Valk Hotel Eindhoven beschikt over meerdere laadpunten (o.a. Tesla Supercharger). Wanneer u met het OV komt, wordt u voor de deur afgezet. Kortom, 040 Seats & Offices van Van der Valk Hotel Eindhoven is dé ideale flexwerkplek in Eindhoven!

U kunt op ieder gewenst moment van de dag bij 040 Seats & Offices flexwerken. De vergaderruimtes zijn te huur per uur of per dag(deel).

Prijzen:

 • 1-4 uur € 29.00 per uur
 • 5-8 uur € 23.50 per uur
 • Vanaf 9 uur € 18.50 per uur

Aanvullende informatie:

 • Wij werken uitsluitend met digitale aanbetalingen.
 • Alleen contactloos betalen. Wij accepteren geen contant geld.
 • U kunt telefonisch reserveren via +31 40 211 60 33 of per mail: reservations@eindhoven.valk.com.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!