50 jaar gastvrij!

 

Vijftig jaar van gastvrijheid en onvergetelijke momenten! Een halve eeuw waarin we warmte, comfort en een ongeëvenaarde ervaring hebben geboden aan onze gewaardeerde gasten. 

We kijken terug op vijftig jaar met trots en voldoening. Maar dit jubileum is niet alleen een viering van ons verleden; het is ook een belofte voor de toekomst. We blijven ons inzetten, innoveren en creëren onvergetelijke ervaringen voor de komende generaties gasten.

Geniet van échte Valk klassiekers en wordt overspoeld met vele feestelijke verrasingen, want wie jarig is ...... trakteert!

Dit jaar zijn we "extra" verrassend vanzelfsprekend, dus houd ons in de gaten......

 

Wie jarig is trakteert!

Hotel Eindhoven bestaat 50 jaar en dat betekent dat wij een té gekke aanbieding hebben, geheel in Valk stijl. Kom nu overnachten en geniet van een traditioneel Valk diner!

Hieper de piep........... hoera!

Traditioneel met de appelmoes en kers genieten? Dat kan nu bij Van der Valk Hotel Eindhoven, wij bestaan 50 jaar en dat betekent dat wij heel 2024 een té gek dinermenu en klassiek buffet hebben!

Audio tour & Podcast

50 Jaar Hotel Eindhoven

Betreed de wereld van geluid met onze meeslepende podcast en audiotour!

Wij zijn dit jaar 50 jaar gastvrij, daarom kunt u genieten van een audiotour en een podcast vol mooie verhalen over Van der Valk Hotel Eindhoven.

Hotel Eindhoven is al 50 jaar gastvrij!

Voor u als congresgast hebben dit jaar we dan ook vele mooie verrassingen in petto, wij maken samen met u 2024 een nog succesvoller jaar!

Gastvrij, dat zij wij al 50 jaar vanzelfsprekend!

Neem in kijkje in Hotel Eindhoven en wordt overspoeld met mooie verrassingen, gave acties en de meest nostalgische Valk Klassiekers!