Restaurants

Brasserie Martinus in Hotel Eindhoven

Brasserie Martinus is het à la carte restaurant van Hotel Eindhoven. Onze gerechten zijn bereid met verse ambachtelijke en duurzame streekproducten.

Reserveer uw tafel online

Bekijk hier onze nieuwe !

Momenteel bevinden we ons in de Asperge tijd en daarom hebben onze Chef koks weer een lekker Asperge menu samengesteld. Het toppunt der lentekriebels is de tijd dat de nieuwe asperges weer in grote getalen uit de grond omhoog komen. Onze chef heeft de beste kwaliteit ingekocht en er drie schitterende gerechten mee gemaakt voor het Asperge menu. Kom smakelijk eten in Brasserie Martinus en geniet van het voorjaar!

Duurzame keuken

Door onze hechte samenwerking met lokale leveranciers zijn onze ingrediënten van hoge kwaliteit en regionaal verbouwd. De ambachtelijke streekproducten staan centraal in onze dagverse menukaart met een knipoog naar de traditionele Van der Valk normen en waarden. Neem ook een kijkje in onze wijnkaart. Voor al onze gerechten hebben wij bijpassende wijnen. Per glas en per fles. 

Openingstijden restaurant

Koffie & Gebak van 08:00 tot 11:00 uur
Lunch van 11:00 tot 17:00 uur
Diner van 17:00 tot 23.00 uur

High Tea in Hotel Eindhoven

'S middags, na ontvangst met een glas bubbels, geniet u van vers fruit, heerlijke belegde sandwiches en zoetigheden zoals bonbons, koekjes, petit fours en muffins. U kunt onbeperkt kiezen tussen onze luxe theevarianten of koffie’s.

In ons restaurant

  • Gratis WIFI
  • Speciale Wereldeterskaart voor kinderen
  • Honden zijn niet toegestaan in de restaurants

Handig om te weten

  • Ideale ligging aan de A2, dichtbij Eindhoven
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Contact

E-mail frontoffice@eindhoven.valk.com of bel 040-2116033 voor meer informatie. Minimaal 48 uur van tevoren reserveren.

Virtuele Tour Brasserie Martinus