Restaurants

Brasserie Martinus in Van der Valk Hotel Eindhoven

Zondag - Donderdag:
08:00 – 11:00 uur koffie + gebak 
11:00 – 17:00 uur lunch 
17:00 – 21:00 uur diner 
 
Vrijdag - Zaterdag:
08:00 – 11:00 uur koffie + gebak 
11:00 – 17:00 uur lunch 
17:00 – 22:00 uur diner 
* Gelieve te reserveren voor ontvangst

Brasserie Martinus is het à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Eindhoven. U bent hier elke dag van harte welkom voor koffie & gebak, een high tea, lunch of diner.

Bij Brasserie Martinus kunt u gedurende 2,5 uur genieten van de lekkerste en meest uitgebreide High Tea van heel Eindhoven. Met deze High Tea bent u verzekerd van een geslaagde middag!

Tijdens uw lunch of diner kunt u genieten van de verse, ambachtelijke en duurzame streekproducten die staan centraal in onze menu’s. Door onze hechte samenwerking met lokale leveranciers zijn onze ingrediënten van hoge kwaliteit en regionaal verbouwd. Pure producten, omgetoverd tot verrassende gerechten. Prikkel uw zintuigen en ontdek de culinaire gerechten van onze keukenbrigade. Neem ook een kijkje in onze wijnkaart. Voor al onze gerechten hebben wij bijpassende wijnen. Per glas en per fles. Ons personeel vertelt u hier aan tafel graag meer over.

Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kinderkaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's.

 Wilt u verzekerd zijn van een tafel? Dan adviseren wij u om te reserveren, om zo eventuele teleurstelling te voorkomen.

Reserveer hier uw tafel

Handig om te weten

  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
  • Ideale ligging aan de A2, dichtbij Eindhoven
  • Betalen met Pinpas of Credit Card. Wij accepteren geen contant geld.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Honden zijn niet toegestaan
  • Ruim terras