BRASSERIE MARTINUS

Brasserie Martinus is het à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Eindhoven. U bent hier elke dag van harte welkom voor een high tea, lunch of diner.

Koffie
08:00 - 11:00 uur

High Tea
12:30 - 14:00 uur

Lunch
11:00 - 17:00 uur

Diner
17:00 - 22:30 uur

Reserveer hier uw tafel


Bij Van der Valk Hotel Eindhoven geniet u bij 
Brasserie Martinus gedurende 2,5 uur van de lekkerste en meest uitgebreide High Tea in heel Eindhoven. Met deze High Tea bent u verzekerd van een geslaagde middag.

Of toch u liever een uitgebreide lunch of diner? In onze menu's staan de verse, ambachtelijke en duurzame streekproducten centraal. Door onze hechte samenwerking met lokale leveranciers zijn onze ingrediënten van hoge kwaliteit en regionaal verbouwd. Pure producten, omgetoverd tot verrassende gerechten. Prikkel uw zintuigen en ontdek de culinaire gerechten van onze keukenbrigade. Bekijk ook onze wijnkaart. Voor al onze gerechten hebben wij bijpassende wijnen. Per glas en per fles. Ons personeel vertelt u hier aan tafel graag meer over.

Bekijk de lunchkaart

Bekijk de dinerkaart

Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kinderkaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's.

Wilt u verzekerd zijn van een tafel? Dan adviseren wij u om een tafel te reserveren, om zo eventuele teleurstelling te voorkomen.

Handig om te weten

  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
  • Ideale ligging aan de A2/A67/N2, dichtbij Eindhoven. 
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Honden zijn niet toegestaan
  • Ruim terras