KERSTFEEST IN van der valk HOTEL EINDHOVEN

Graag nodigen wij u uit voor het mooiste feest van het jaar! Tijdens Kerstmis 2022 geniet u bij Van der Valk Hotel Eindhoven met uw familie, vrienden of lekker met zijn tweeën van een warme ambiance, traditie en culinaire verrassingen!

Eindelijk mogen wij u weer verwelkomen in ons hotel, hier kijken we al twee jaar enorm naar uit. Zoals u van ons gewend bent heeft onze chef-kok samen met zijn team heerlijke kerstgerechten samengesteld. We bieden dit jaar een uitgebreide brunch of een geheel verzorgd diner aan, beide in buffetvorm. We gaan u verrassen met traditie, gezelligheid en het ultieme kerstgevoel.

Of wilt u er écht even tussenuit? Met onze Kerstarrangementen geniet u van een onbezorgde Kerst. Overnacht in ons feestelijk aangeklede hotel en geniet van het luxe ontbijt- en dinerbuffet. 

Op deze kerstpagina en in onze  leest u alles over de mogelijkheden. Een reservering kunt u gemakkelijk online plaatsen. 

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen!

 

25 & 26 december

Kerstbrunch

Op Eerste en Tweede Kerstdag kunt u weer genieten van een uitgebreid brunchbuffet. Gedurende 2,5 uur kunt u onbeperkt onze koude en warme gerechten proeven. 

24, 25 & 26 december

Kerstdiner

De gezellige ambiance, de heerlijkste gerechten en de gastvrijheid die u van ons gewend bent: wij doen er alles aan om u een onvergetelijke Kerst te bezorgen. 

Ook blijven slapen?

Kerstarrangementen

Geniet van het ultieme Kerstgevoel met een Kerstarrangement bij Van der Valk Hotel Eindhoven. Schuif aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet, geniet van een onbezorgd avondje uit met het luxe dinerbuffet en overnacht in ons sfeervol aangeklede hotel.