Faciliteiten

Sporten en ontspannen bij Toucan Sportsclub in Hotel Eindhoven

Als hotelgast van Hotel Eindhoven krijgt u gratis toegang tot Toucan Sportsclub. Om u en onze medewerkers een veilige en gezonde sport- en werkomgeving te bieden, hebben we een aantal veiligheidsmaatregelen genomen. U kunt alleen gebruik maken van Toucan Sportsclub op afspraak, dus vergeet niet uw fitness-/zwemmoment te reserveren. Ook vragen wij u vriendelijk om voor het gebruik van de fitnessruimte en/of het zwembad in uw eigen hotelkamer te douchen en u om te kleden.

Fitness
Als u een hotel met fitnessruimte zoekt om uw conditie op peil te houden tijdens uw verblijf, dan bent u bij Hotel Eindhoven aan het juiste adres! In onze fitnessruimte vindt u diverse professionele cardio- en krachtapparaten. Bij Toucan Sportsclub staan de behoeftes van onze gasten centraal. Daarom bieden wij diverse sportfaciliteiten aan (op afspraak):

 • Groepslessen
 • Vrij trainen
 • Begeleid vrij trainen
 • Better belly

Het aanbod aan groepslessen is zeer divers. Train uw complete lichaam en blijf gemotiveerd dankzij de muziek tijdens Bodygym! Of kiest u voor een combinatie van vitaliteit en ontspanning met Power Yoga? Een groepsles aquajogging in het verwarmde zwembad is ook aan te raden. Naast onze groepslessen kunt u vrij trainen zonder begeleiding en vrij trainen met begeleiding. Bij het laatstgenoemde onderdeel traint u aan de hand van een schema. Dit schema stelt u samen met een professionele instructeur op aan de hand van uw eigen doelstellingen. Heeft u behoefte aan meer begeleiding? De professionele en gecertificeerde trainers van onze partner Danaï Sport Eindhoven stellen graag een volledig persoonlijk plan met u op. 

Openingstijden Fitness - Hotelgasten
De fitnessruimte in ons hotel is dagelijks geopend van 06:30 - 22:00 uur.

Verwarmd binnenzwembad 
Tijdens uw verblijf bij Hotel Eindhoven kunt u ook gratis gebruikmaken van ons verwarmde binnenzwembad. U kunt hier heerlijk ontspannen of sportief een aantal baantjes trekken! Rondom het zwembad staan een aantal comfortabele ligbedden om tot rust te komen. Naast het vrij zwemmen kunt u bij Toucan Sportsclub ook terecht voor:

 • Zwemles
 • Aquajogging
 • Kinderfeestjes
 • Spetterochtend

Openingstijden Zwembad - Hotelgasten:

Maandag

08:00 - 10:00 uur
18:00 - 22:00 uur

Dinsdag

08:00 - 08:45 uur
09:30 - 15:30 uur
18:00 - 22:00 uur

Woensdag

08:00 - 13:00 uur
16:45 - 22:00 uur

Donderdag

08:00 - 08:45 uur
13:00 - 15:30 uur
18:00 - 22:00 uur

Vrijdag

08:00 - 12:00 uur
12:45 - 15:30 uur
18:00 - 22:00 uur

Zaterdag

12:00 - 22:00 uur

Zondag

08.30 - 22.00 uur


Bent u geen gast van Hotel Eindhoven? Ook dan bent u welkom om gebruik te maken van de faciliteiten van Toucan Sportsclub. Bekijk hier de  

Ontspanning
Bent u op zoek naar de ultieme ontspanning? Toucan Sportsclub biedt diverse massagemogelijkheden aan (alleen op afspraak):

 • Ontspanningsmassage - 30 minuten / 55 minuten
 • Sportmassage - 30 minuten / 55 minuten
 • Voetreflexmassage - 55 minuten
 • Kruidenbuidel massage - 55 minuten

Ook kunt u terecht bij Beautysalon Solutions, waar rust en wellness voorop staan. U bent hier van harte welkom voor diverse beautybehandelingen. Bekijk de website voor meer informatie en tarieven.

Gewichtsconsulente
Streeft u naar een gezond gewicht? De gewichtsconsulente van Toucan Sportsclub helpt u, na een uitgebreide intake, graag met een deskundig advies op maat gericht op het verbeteren van uw leef- en eetgewoontes. Onze gewichtsconsulente is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulente Nederland. De begeleiding door de BGN gewichtsconsulent wordt door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

Fietsverhuur
Huur een fiets of een e-bike en ontdek de prachtige groene omgeving van Hotel Eindhoven, zoals de Genneper Parken. De omgeving van ons hotel is uitgerust met een rijk fietsknooppuntennetwerk, waardoor u eenvoudig een fietsroute kunt uitstippelen. U kunt bij ons zowel gewone als elektrische fietsen huren. U huurt al een fiets vanaf €10,- per dag (e-bike vanaf €25,- per dag). De fietsen kunt u vooraf reserveren bij ons sportcentrum, Toucan Sportsclub. Alleen hotelgasten hebben de mogelijkheid om een fiets bij ons te huren.