Diner met een groep

Wilt u heerlijk dineren met een groep? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Eindhoven aan het juiste adres. Voor alle aantallen hebben wij mogelijkheden.

Brasserie Martinus

Tot 9 personen verwelkomen wij u graag in onze Brasserie Martinus. Wij raden u aan om tot 10 personen online een tafelreservering te maken om teleurstelling te voorkomen. U kunt in dit restaurant van onze uitgebreide à-la-carte kaart kiezen. De kaart vindt u hier

Vanaf 10 personen maakt u gebruik van ons 3-gangen keuzemenu in Brasserie Martinus. Hierbij heeft u altijd de keuze tussen minimaal 3 voor-, hoofd- en nagerechten. Het keuzemenu vindt u op de laatste pagina van de dinerkaart.

Vanaf 20 personen zal er een vastgesteld menu geserveerd worden. De voorkeuren en het menu kunnen besproken worden met een van onze groups & events coördinators.

Restaurant Het Buffet

In ons buffetrestaurant ‘Het Buffet’ hebben wij plek voor ongeveer 200 personen. Hier bereiden onze koks à la minute de heerlijkste gerechten voor u. Het eten is onbeperkt en inclusief dranken (koffie/thee, tapbier, huiswijn en fris). Wij raden u ten alle tijden aan om een tafelreservering te maken. Voor meer informatie klikt u hier.

Privé

Wilt u in een privé setting dineren? Het is ook mogelijk om een van onze zalen te huren. Bij een uitgeserveerd diner kan dit al vanaf 10 personen. Een diner in/bij de zaal in buffetvorm is al mogelijk vanaf €36,00 per persoon (excl. zaalhuur) en te reserveren vanaf 20 personen.

Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen. Gelieve dit op voorhand door te geven.

Voor meer informatie over prijzen en de eventuele invulling kunt u contact op te nemen met groepsreserveringen. U kunt ons bereiken per mail op reservations@eindhoven.valk.com. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord door te bellen naar +31 (0)40 211 60 33 (keuzemenu 2).