Sportgroepen

Bent u op zoek naar een fijne locatie om een sportgroep onder te brengen? Van der Valk Hotel Eindhoven heeft jarenlange ervaring met sportgroepen. Van voetbal tot boksen, van zwemmen tot judo, van twirlen tot kunstschaatsen. Door onze perfecte ligging ten opzichte van vele trainingsfaciliteiten is het makkelijk voor de sporters om van het hotel naar trainings- en wedstrijdlocatie te geraken. De meeste locaties zijn zelfs op loopafstand.

Verder hebben wij een grote variëteit aan kamers. Eenpersoons kamers, twin kamers, dubbele kamers en een aantal triple kamers, ook dichtbij elkaar, zijn dus geen probleem.

Ook met betrekking tot catering is er veel mogelijk. Uiteraard wordt met de dieetwensen voor sporters rekening gehouden. Eet- en drinkmogelijkheden op aanvraag kunnen bijna altijd verzorgd worden. Qua maaltijden die we kunnen verzorgen kunt u aan de volgende meals denken:

- Ontbijt
- Pre-match meal
- Lunch(box)
- After-match meal
- Sporterssnack
- Diner

Wanneer u als hotelgast in het hotel wilt sporten kan dit in ons Toucan sportcentrum. Hier hebben wij een eigen fitness en zwembad. Voor grotere sportgroepen is het in overleg mogelijk om het sportcentrum exclusief te huren. Voor meer globale informatie klik hier

Voor veel groepen is het belangrijk dat de mogelijkheden er zijn om een wedstrijdbespreking of teamoverleg te laten plaatsvinden. Met een breed scala aan zalen is dit bij ons zeker mogelijk! Al onze zalen zijn voorzien van een beamer en scherm. Vraag naar de speciale sporttarieven bij een van onze groups & events coördinators.

Als laatste heeft ons parkeerterrein meer dan 500 plekken, waardoor u een eventuele bus ook bij ons kan parkeren. Wanneer dit van tevoren doorgegeven wordt, zullen wij een vaste plek aanwijzen waar de bus geparkeerd kan worden.

Voor meer informatie over prijzen dient u contact op te nemen met groepsreserveringen. Gezien elke aanvraag verschilt per periode, de duur, de hoeveelheid kamers, en extra’s, dient de offerte op maat gemaakt te worden.

U kunt ons bereiken per mail op reservations@eindhoven.valk.com. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord door te bellen naar +31 (0)40 211 60 33 (keuzemenu 2).