Trouwen bij Hotel Eindhoven

Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk!

Wilt u de ceremonie, de bruiloft en de huwelijksnacht op dezelfde locatie vieren? Dat kan bij 040 Congress & Events. U kunt de ceremonie bij ons op locatie met een ambtenaar laten voltrekken. U bepaalt zelf hoe intiem u dit wilt vieren met uw geliefden. Geeft u de voorkeur aan een intieme bruiloft of wilt u liever trouwen in een groter gezelschap? 040 Congress & Events is geschikt voor al uw uiteenlopende wensen, van een intieme receptie met 10 gasten tot aan een spetterend feest met 800 gasten en DJ!

Als u kiest voor een bruiloft bij 040 Congress & Events ontvangt u de volgende voordelen:

  • Éen locatie voor de ceremonie, receptie, diner, feest en huwelijksnacht
  • Wij verzorgen uw dag van A tot Z
  • Vast contactpersoon binnen ons reservations team
  • Luxueuze zalen, ingericht naar uw smaak
  • Bruidsarrangement op maat
  • Gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi
  • Overnachtingsmogelijkheden bij Van der Valk Hotel Eindhoven****
  • Perfecte ligging; direct gelegen aan de uitvalswegen (A2, A67 en N2)
  • Nabij Eindhoven Airport en Eindhoven Centraal Station (NS)

Persoonlijk en tot in de puntjes verzorgd
Omdat uw bruiloft zo persoonlijk is en afgestemd zal zijn op uw wensen, krijgt u vanaf het eerste moment één vast aanspreekpunt binnen ons team. Samen met u organiseert hij/zij het bruidsfeest van uw dromen, ook op culinair gebied! Wilt u samen met uw gasten genieten van een walking dinner of een uitgebreid dinerbuffet? Wilt u dit in een van onze sfeervolle zalen of in onze trendy en exclusieve hotelbar OZZO Food & Drinks? Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Alles kan voor u op maat worden samengesteld!

Bruiloft in OZZO Food & Drinks
Wilt u een swingende bruiloft met een kleiner gezelschap? Bij OZZO Food & Drinks kunt u terecht voor een originele, moderne bruiloft tot 150 gasten. Gasten kunnen hier de benen losgooien op de dansvloer of genieten van de verschillende lekkere sushigerechten die tussendoor geserveerd kunnen worden. Er is ook een podium aanwezig, welke geschikt is voor een muziekband en/of speeches. Van alle trouwlocaties in Eindhoven biedt OZZO Food & Drinks u het beste van het beste!

Prachtige 040-zaal
Bent u op zoek naar een locatie voor een groter gezelschap? Ontdek dan onze 040 zaal. Deze zaal is ruim 900m2 en heeft een plafondhoogte van ruim zes meter. U kunt hier terecht voor een bruiloft tot 800 gasten. Deze sfeervolle zaal is multifunctioneel waardoor alles mogelijk is. Zo is de zaal volledig in te richten in uw eigen stijl. Wij helpen u graag bij het uitwerken van al uw wensen en ideeën tot in de kleine details.

Romantische huwelijksnacht in Van der Valk hotel Eindhoven
Als afsluiting van deze indrukwekkende dag kunt u uw huwelijksnacht doorbrengen in één van onze luxe suites. 's Ochtends kunt u samen met uw gasten nagenieten tijdens een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

Trouwen op één locatie – van het ja woord tot aan de huwelijksnacht – is volop genieten!


Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met ons reservations team via +31 40 211 60 33 of per mail: reservations@eindhoven.valk.comWij staan u graag te woord!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een rondleiding en persoonlijke ontmoeting!