Trouwen bij Hotel Eindhoven

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk!

Bent u op zoek naar een locatie voor de mooiste dag in uw leven? Wij helpen u graag! Van der Valk Hotel Eindhoven heeft ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften. U wilt van deze bijzondere gebeurtenis iets onvergetelijks maken. Voor uw gasten en voor uzelf. Zoiets kan op duizend-en-één manieren worden aangepakt. Wij maken voor u uiteraard graag een offerte op maat.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit maakt uiteraard ook een verschil in het financiële plaatje. Wij maken graag een offerte op basis van uw wensen door middel van een persoonlijk gesprek en het specifieker maken van de vele keuzes.

Desondanks de uiteenlopende kosten, geven we onderstaand een indicatie over wat er van de prijs te verwachten valt in de basis. Deze uiteenlopende kosten zijn met name afhankelijk van het programma en het aantal gasten.

Een huwelijksdag organiseren kan best ingewikkeld zijn gezien het meestal de eerste keer is om te regelen. Juist daarom willen wij het kostenplaatje ter indicatie simpel en overzichtelijk houden. De bruidstaart is exclusief.

De kosten van een dagprogramma* kunt u begroten op circa € 95,00 per gast. Hebben jullie een andere trouwlocatie, maar willen jullie de huwelijksdag afsluiten bij Hotel Eindhoven met een spetterend feest/avondprogramma**? Dan zal het tarief ongeveer op circa € 52,50 per persoon uitkomen.

*Dagprogramma = Het ontvangst, de ceremonie incl. toost, aperitief, diner en feestavond
**Avondprogramma = Ontvangst met bubbels, tafel- en bittergarnituur, drankjes en late-nightsnack

Een rekenvoorbeeld:
Een volledige huwelijksdag voor 30 daggasten met een ceremonie, een diner en een feestavond voor 100 extra gasten kost ongeveer €8.100,-.

Gemeente Eindhoven
Een handige website om te bezoeken wanneer u voornemens bent om in Eindhoven te trouwen, is die van de gemeente Eindhoven. Hier staat extra informatie zoals bijvoorbeeld de leges van de Gemeente Eindhoven. Hier staan ook de huwelijkse kosten vermeld welke betaald moeten worden aan de gemeente wanneer het huwelijk bij Van der Valk Hotel Eindhoven wordt voltrokken.

Wat is hierop uw antwoord?

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, aarzel niet om contact op te nemen! We staan graag telefonisch voor u klaar om u verder te begeleiden in het organiseren van uw bruiloft bij Van der Valk Hotel Eindhoven. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)40 211 60 33 (keuzemenu 2).

Er is bij ons geen mogelijkheid tot het meebrengen van uw eigen catering. Uiteraard denken wij graag mee met uw (dieet- en allergie) wensen. Onze chef heeft kennis van veel verschillende keukens waardoor wij hierin ook een ruim aanbod hebben.