Voor onze kleinste gasten

Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: Kinderen worden met deze avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's. Nieuwsgierig?

Bekijk de Menukaart

Genieten voor iedereen!
Samen met Timo Toekan gaan de kinderen culinaire reis, met onze overheerlijke gerechten die speciaal zijn samengesteld voor de kleinste. 

Ontdek ons betoverende kindermenu, speciaal samengesteld om de jongste fijnproevers te verwennen met een smaakvolle reis vol plezier en gezelligheid! Bij ieder hapje staat avontuur op het menu, en we hebben de perfecte combinaties gecreëerd om kleine smaakpapillen te verrassen.

Laat je kleintjes genieten van een kleurrijk festijn van gerechten die niet alleen heerlijk zijn, maar ook voedzaam. Ons kindermenu biedt een scala aan smaken, allemaal bereid met liefde en zorg.

Bij ons kindermenu draait het niet alleen om lekker eten, maar ook om het creëren van kostbare herinneringen. Kom langs en ontdek hoe wij van elke maaltijd een vrolijk avontuur maken voor de kleintjes. We kijken ernaar uit om samen met jouw gezin te genieten van onze speciale kindergerechten. Laat het smullen beginnen!