Veelgestelde vragen

Hoe kan ik contact opnemen?

Tel: (+31) 040 211 60 33
E-mail: frontoffice@eindhoven.valk.com

Wat zijn de check-in en check-out tijden? 

U kunt bij onze receptie inchecken vanaf 15:00 uur. Onze receptie is 24/7 geopend, u kunt dus ook laat inchecken. Uw hotelkamer wordt in ieder geval tot 18:00 uur voor u vastgehouden. Mocht u later willen inchecken, vragen we u om de front office op de hoogte te brengen.
Het is belangrijk dat bij het inchecken alle gasten een geldig legetimatiebewijs kunnen laten zien.

U kunt uitchecken tot 11:00 uur. Eerder uitchecken is natuurlijk ook altijd mogelijk, er is 24 uur per dag iemand aanwezig om u te woord te staan. 

Is een late check out mogelijk?

Tegen bijbetaling kunt u langer gebruik maken van uw hotelkamer, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Een late check-out is tot uiterlijk 17:00 uur, hiervoor vragen wij een vergoeding van €30,-. Een late check-out is mogelijk op basis van beschikbaarheid en dient altijd door de receptie bevestigd te worden. Neem telefonisch of per mail contact met ons op. 

Ontbijten bij Hotel Eindhoven

Wanneer u in Hotel Eindhoven overnacht, kunt u genieten van ons royale ontbijtbuffet. De kosten hiervoor zijn € 19,50 p.p. voor volwassenen en € 9,75 p.p. voor kinderen van 4 - 11 jaar. Bekijk de openingstijden van het buffet hier.  

Wanneer u geen gast bent in het hotel, kunt u komen ontbijten op basis van beschikbaarheid. Helaas is het niet mogelijk om hiervoor te reserveren. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Bekijk dan onze Lazy Sunday Brunch.  

Hoe kan ik 's avonds het hotel betreden? 

Na 23:00 uur sluiten verschillende ingangen van het hotel om de veiligheid te kunnen waarborgen. Er is dan nog maar één ingang geopend, namelijk de hotelingang. Dit is de ingang aan de snelwegzijde bij de vijver. 

Zijn huisdieren toegestaan in Hotel Eindhoven? 

Nee, helaas. Honden, katten en andere huisdieren zijn in het hotel niet toegestaan, zowel op de kamers als in de restaurants.

Hoe kom ik van Hotel Eindhoven naar het centrum?

Hotel Eindhoven ligt op een fijne locatie vanuit waar u gemakkelijk in het centrum komt of op de snelweg bent.
De bushalte 'Genneper Parken P+R' vindt u recht voor de deur. Vanuit hier brengen verschillende lijnbussen u in 10 minuten naar het centrum. Eindhoven centrum is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
Ook met de auto bent u binnen 10 minuten in het centrum van Eindhoven. 
Liever met de taxi? Onze Front Office medewerkers boeken deze graag voor u. 

Parkeren

Wanneer u met de auto ons hotel bezoekt, kunt u deze gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Hier vindt u ook een breed aanbod aan laadpalen voor uw elektrische auto. 

Kan ik contant betalen in Hotel Eindhoven? 

Het is helaas niet mogelijk om uw kamerboeking contant af te rekenen in Hotel Eindhoven. Hier hebben wij voor gekozen om de veiligheid van ons personeel te waarborgen. In onze restaurants (Brasserie Martinus, Het Buffet, OZZO Food & Drinks) is contant betalen wel mogelijk. 

Is Van der Valk Hotel Eindhoven bezig met duurzaamheid?

We steunen verschillende initiatieven wanneer het gaat om duurzaamheid. Zo planten we bomen via stichting Green Stays, hebben we het Green Key certificaat en faciliteren we uw duurzame vervoer door onze elektrische laadpalen. 

Green Stays

Door te verblijven in ons hotel kunt u bijdragen aan een groenere wereld! Wanneer u meerdere dagen in ons hotel verblijft, kunt u ervoor kiezen geen gebruik te maken van de tussentijdse kamerschoonmaak. In ruil daarvoor planten wij dan in samenwerking met Hotels Stays een boom. Bij meerdere nachten kunt u natuurlijk meerdere bomen planten! Bekijk ook ons Green Stays arrangement, hoeveel bomen gaat u planten tijdens uw verblijf?

Bekijk ook de website van Stichting Green Stays voor meer informatie over dit groene initiatief. 

Green Key

Van der Valk Hotel Eindhoven is dagelijks bezig met verduurzaming en het milieu. Niet voor niks hebben we het internationale Gouden Green Key keurmerk mogen ontvangen: hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. 

Bekijk ook de website van Green Key voor meer informatie over het keurmerk. 

Elektrische laadpalen

Naast dat wij als hotel ons bezig houden met duurzaamheid, begrijpen we maar al te goed dat u dit ook belangrijk vindt. Daarom hebben we meer dan genoeg laadpalen voor u om gebruik van te maken tijdens uw verblijf. Lees meer over de laad-mogelijkheden bij Van der Valk Hotel Eindhoven.