Parkeren bij Van der Valk hotel Eindhoven

Als u te gast bent in ons hotel, het congrescentrum of in een van onze restaurants, kunt u gebruik maken van onze 500 ruime parkeerplaatsen. Voor gasten van Hotel Eindhoven is het gebruik van deze parkeerplaatsen geheel kosteloos. Bij het arriveren op het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart uit de slagboom. Parkeert u minder dan 3 uur? Dan kunt u gewoon uitrijden met de parkeerkaart die u heeft ontvangen bij aankomst. Dit is vooral handig als u uw auto komt laden of gebruik maakt van een van onze restaurants. Gasten van 040 Congress & Events of 040 Seats & Offices ontvangen van de organisatie een uitrijkaart.

Als hotelgast parkeert u uiteraard langer dan 3 uur. Tijdens uw verblijf kunt u uw kamerpas gebruiken om het parkeerterrein te betreden en te verlaten. Aan het einde van uw verblijf kunt u de parkeerkaart die u bij aankomst heeft ontvangen bij de receptie laten scannen waardoor deze geschikt is als uitrijkaart. 

Ondanks het ruime aanbod aan parkeerplaatsen, kan het zijn dat het terrein volraakt. U kunt in dat geval gebruik maken van de P+R parkeergarage tegenover het hotel. De P+R Genneper Parken heeft 641 parkeerplaatsen inclusief een ambulancepost (GGD). U vindt de P+R aan de Aalsterweg 316, 5644 RL Eindhoven. De P+R is geopend van maandag tot en met zondag, van 0.00 tot 24.00 uur. Meer informatie vindt u hier.

Hoewel ons parkeerterrein wordt beveiligd met een slagboom en camerasysteem, is parkeren op eigen risico. Hotel Eindhoven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging van diefstal uit geparkeerde auto's.