Parkeren bij Van der Valk hotel Eindhoven

Als u te gast bent in ons hotel, het congrescentrum of in een van onze restaurants, kunt u gebruik maken van onze 500 ruime parkeerplaatsen. Voor gasten van Hotel Eindhoven is het gebruik van deze parkeerplaatsen geheel kosteloos. Bij het arriveren op het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart uit de slagboom. Parkeert u minder dan 3 uur? Dan kunt gewoon uitrijden met de parkeerkaart die u heeft ontvangen bij aankomst. Dit is vooral handig als u uw auto komt laden of gebruik maakt van een van onze restaurants. Gasten van 040 Congress & Events of 040 Seats & Offices ontvangen van de organisatie een uitrijkaart.

Als hotelgast parkeert u uiteraard langer dan 3 uur. Tijdens uw verblijf kunt u uw kamerpas gebruiken om het parkeerterrein te betreden en te verlaten. Aan het einde van uw verblijf kunt u de parkeerkaart die u bij aankomst heeft ontvangen bij de receptie laten scannen waardoor deze geschikt is als uitrijkaart. 

Hoewel het parkeerterrein wordt beveiligd met een slagboom en camerasysteem, is parkeren op eigen risico. Hotel Eindhoven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging van diefstal uit geparkeerde auto's.

Ook kunt u gebruik maken van de P+R parkeergarage tegenover het hotel. De P+R Genneper Parken heeft 641 parkeerplaatsen inclusief een ambulancepost (GGD). U vindt de P+R aan de Aalsterweg 316, 5644 RL Eindhoven. De P+R is geopend van maandag tot en met zondag, van 0.00 tot 24.00 uur. Meer informatie vindt u hier.