Verjaardagen & borrels

Een feestje op de planning? Zomaar een borrel doen met een groep collega’s? Of gewoon iets kleins om te vieren? Dat is bij ons mogelijk in één van onze twee barren. Met onze twee stijlvolle barren heeft onze locatie de juiste sfeer voor het houden van een verjaardag, borrel etc.

Verder kunt u ook terecht in ons buffet restaurant wanneer u alleen een buffet wenst.

Wij denken graag met u mee om de invulling qua catering bij ons naar wens te laten lopen. Denk daarbij aan een walking diner in onze trendy hotelbar OZZO Food & Drinks, een live cooking dinerbuffet in restaurant Het Buffet of een gezellige borrel met lekkere hapjes in Café Cinema Parisien.


De reguliere prijzen van het dinerbuffet, ons à-la-carte restaurant en hapjes en drankjes in de OZZO bar staan vermeld op de website. Deze zijn geldig tot en met 10 personen. U kunt via onderstaande links een tafelreservering maken.

Klik hier voor ons à-la-carte restaurant
Klik hier voor ons buffetrestaurant
Klik hier voor de OZZO hotelbar

Vanaf 10 personen werken wij met specifiekere arrangementen. Wij kunnen bijvoorbeeld een borrelarrangement of drankenarrangement aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om de dranken op basis van nacalculatie te bestellen.

Een aantal voorbeelden van onze arrangementen staan hieronder vermeld:

Borrelarrangement

Wij serveren uw gasten gedurende het borrelarrangement de volgende dranken: frisdranken, sappen, water, huiswijnen, Bavaria tapbier en Bavaria 0,0%

  • Borrelarrangement 1 uur – inclusief 4 warme hapjes - €13,50 per persoon
  • Borrelarrangement 1.5 uur – inclusief 4 warme hapjes - €17,25 per persoon

Onze borrelarrangementen zijn altijd naar wens aan te passen. U kunt bijvoorbeeld een welkomstcocktail uit laten serveren of samen proosten met een glas prosecco. We denken graag met u mee.

Drankenarrangement

Drankenarrangement inclusief alcoholische dranken
Wij serveren uw gasten gedurende het drankenarrangement onbeperkt koffie, thee, frisdranken, water, vruchtensappen, huiswijnen, Bavaria tapbier en Bavaria 0,0%. Indien er ook sterke dranken en/of speciaal bieren gewenst zijn informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Prijzen 2022:
0,5 uur                                 €  8,25 p.p.
1 uur                                    € 10,50 p.p.
2 uur                                    € 17,50 p.p.
3 uur                                    € 22,50 p.p.
4 uur                                    € 27,50 p.p.
5 uur                                    € 32,50 p.p.

Drankenarrangement exclusief acoholische dranken
Wij serveren uw gasten gedurende het drankenarrangement onbeperkt koffie, thee, frisdranken, water en vruchtensappen.

Prijzen 2022:
1 uur                                    € 6,50 p.p.

2 uur                                    € 10,50 p.p.
3 uur                                    € 14,50 p.p.
4 uur                                    € 18,50 p.p.
5 uur                                    € 22,50 p.p.

Bovenstaande drankenarrangementen zijn altijd naar wens aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld een welkomstcocktail uit laten serveren? Of liever proosten met een glas cava of champagne? Geen probleem, wij denken graag met u mee. 

Drankenarrangementen zijn enkel boekbaar in combinatie met een diner of feestavond. 

De invulling qua catering is eindeloos. Wij denken graag met u mee.

De hotelbar OZZO Food & Drinks is geopend voor al onze gasten. Er zijn mogelijkheden om OZZO Food & Drinks exclusief te reserveren, neem contact op met één van onze collega’s voor de voorwaarden.

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, aarzel niet om contact op te nemen! U kunt ons bereiken per mail op reservations@eindhoven.valk.com. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord door te bellen naar +31 (0)40 211 60 33 (keuzemenu 2).