Verjaardagen & borrels

Een feestje op de planning? Zomaar een borrel doen met een groep collega’s? Of gewoon iets kleins om te vieren? Dat is mogelijk in één van onze twee stijlvolle barren. Hier kunnen wij de juiste sfeer voor u neerzetten voor het houden van een verjaardag of een borrel. 

We hebben diverse cateringmogelijkheden die we kunnen afstemmen op uw wensen. Denk hierbij een Live Cooking Dinerbuffet in Restaurant Het Buffet, een gezellige borrel met hapjes in Café Cinema Parisien of een groot feest met borrel- en drankenarrangement in onze 040-zaal.

 

Voor meer informatie over het Live Cooking Dinerbuffet, ons à-la-carte restaurant Brasserie Martinus en onze hotelbar OZZO Food & Drinks verwijzen wij u graag naar de desbetreffende pagina. 

Restaurant Het Buffet
Brasserie Martinus

OZZO Food & Drinks

Voor groepen groter dan 10 personen bieden wij diverse borrel- en drankenarrangementen aan. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van arrangementen die wij kunnen aanbieden. Uiteraard is personalisatie van de arrangementen ook mogelijk. Daarnaast kunt u met kleinere groepen ook dranken op basis van nacalculatie bestellen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op, wij informeren u graag over ons ruime aanbod aan arrangementen voor groepsreserveringen. 

Borrelarrangement

Wij serveren uw gasten gedurende het borrelarrangement de volgende dranken: frisdranken, sappen, water, huiswijnen, Bavaria tapbier en Bavaria 0,0%

  • Borrelarrangement 1 uur – inclusief 4 warme hapjes - €14,25 per persoon
  • Borrelarrangement 1.5 uur – inclusief 4 warme hapjes - €18,00 per persoon

Onze borrelarrangementen zijn altijd naar wens aan te passen. U kunt bijvoorbeeld een welkomstcocktail uit laten serveren of samen proosten met een glas prosecco. We denken graag met u mee.

Drankenarrangement

Drankenarrangement inclusief alcoholische dranken
Wij serveren uw gasten gedurende het drankenarrangement onbeperkt koffie, thee, frisdranken, water, vruchtensappen, huiswijnen, Swinckels' tapbier, Swinckels' 0,0%. Indien er ook sterke dranken en/of speciaal bieren gewenst zijn informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Prijzen 2024:
0,5 uur                                 €  8,75 p.p.
1 uur                                    € 11,00 p.p.
2 uur                                    € 18,25 p.p.
3 uur                                    € 23,50 p.p.
4 uur                                    € 28,75 p.p.
5 uur                                    € 34,00 p.p.

Drankenarrangement exclusief alcoholische dranken
Wij serveren uw gasten gedurende het drankenarrangement onbeperkt koffie, thee, frisdranken, water en vruchtensappen.

Prijzen 2024:

0,5 uur                                 € 5,25 p.p.
1 uur                                    € 6,75 p.p.

2 uur                                    € 11,00 p.p.
3 uur                                    € 15,25 p.p.
4 uur                                    € 19,50 p.p.
5 uur                                    € 23,50 p.p.

Bovenstaande drankenarrangementen zijn altijd naar wens aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld een (alcoholvrije) welkomstcocktail uit laten serveren? Of liever proosten met een glas cava of champagne? Geen probleem, wij denken graag met u mee. 

Drankenarrangementen zijn enkel boekbaar in combinatie met een diner of feestavond. 

De hotelbar OZZO Food & Drinks is geopend voor al onze gasten. Er zijn mogelijkheden om OZZO Food & Drinks exclusief te reserveren, neem contact op met één van onze collega’s voor de voorwaarden.

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, aarzel niet om contact op te nemen! U kunt ons bereiken per mail op reservations@eindhoven.valk.com. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord. U kunt ons bereiken via +31 (0)40 211 60 33 (keuzemenu 2).