Ontdek de prachtige groene omgeving van ons hotel met fietsverhuur

Huur een fiets of e-bike en ontdek de prachtige groene omgeving van Hotel Eindhoven, zoals de Genneper Parken. De omgeving van ons hotel is uitgerust met een rijk fietsknooppuntennetwerk, waardoor u eenvoudig een fietsroute kunt uitstippelen.

Bij de receptie van ons hotel liggen al diverse leuke fietsroutes voor u klaar, bijvoorbeeld een rondje om de Malpie of naar het hippe Strijp S. Natuurlijk kunt u ook zelf een fietsroute uitstippelen!

Fietsverhuur

De fietsverhuur van ons hotel biedt diverse topkwaliteit fietsen en leent zich prima om een dagje de omgeving te verkennen. U kunt bij ons zowel gewone als elektrische fietsen huren. U huurt al een fiets vanaf €17,- per dag (e-bike vanaf €32,- per dag). Ook is het op aanvraag mogelijk om kinderfietsen te reserveren. De fietsen kunt u vooraf reserveren bij onze hotelreceptie. Alleen hotelgasten hebben de mogelijkheid om een fiets bij ons te huren. 

Fietsarrangementen

Combineer uw fietstocht met een overnachting bij ons hotel. Na een dag vol inspanningen, kunt u heerlijk ontspannen in ons hotel en genieten van de bijbehorende faciliteiten. Bekijk hier al onze beschikbare arrangementen en geniet meerdere dagen van de prachtige omgeving van Hotel Eindhoven.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen naar ons hotel. Deze kunt u stallen in de fietsenstalling tegenover de hotelreceptie.