Verrassende vergaderarrangementen

Wanneer u een zaal bij ons boekt, hebben wij verschillende mogelijkheden om uw gasten te kunnen voorzien van een hapje en een drankje. Wilt u uw vergadering graag combineren met een uitgebreid ontvangst, lunch, diner of wilt u alle drie combineren? Ons Groups & Events team denkt graag met u mee om een meeting op maat te creëren. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden. 

Vergaderarrangement
Al onze zalen worden verhuurd in combinatie met ons standaard vergaderarrangement. Deze wordt aangepast op basis van de lengte van uw bijeenkomst. Hieraan kunt u naar wens een lunch, diner, borrel en/of overnachting toevoegen. In het standaard vergaderarrangement worden uw gasten voorzien van diverse dranken en versnaperingen in de break out lounge:

 • Koffie en thee, plat en bruiswater, sappen en frisdranken
 • Koekjes, snoep, noten en fruit

Afhankelijk van het tijdstip van uw meeting, zit er bij het vergaderarrangement ook een ochtend-, middag-, of avondpauze inbegrepen. Tijdens deze pauze wordt er een zoete of hartige snack geserveerd en kunt u wederom gebruik maken van de diverse dranken in de break out lounge.

Break out lounge
Tijdens uw pauzes kunt u plaats nemen in de break out lounge. Deze lounges zijn voorzien van sta-tafels, krukken en drankbuffetten. Op basis van uw wensen kunnen hier ook warme snacks, een lunch of een diner geserveerd worden. 

 

Daarnaast kunt u uw vergaderarrangement naar wens uitbreiden. We bieden diverse culinaire mogelijkheden aan:

 • Lunchbuffet of break out lunch
  Afhankelijk van de grootte van uw groep, serveren wij uw lunchbuffet in restaurant Het Buffet of in de break out lounge.*
  Het Live Cooking Lunchbuffet vindt plaats in restaurant Het Buffet. Het buffet bestaat uit een luxe broodassortiment, diverse gerechten uit nationale en internationale keuken, een uitgebreid aanbod van salades en vrij gebruik van koffie, thee, zuiveldranken en vruchtensappen.
  De break out lunch vindt plaats in de break out lounge bij uw zaal. Het buffet bestaat uit diverse belegde broodjes, een warme snack en vrij gebruik van koffie, thee, zuiveldranken en vruchtensappen. 
  * Indien restaurant Het Buffet vol en/of gesloten is, behouden wij het recht om uw lunch aan te passen naar een break out lunch.
 • Dinerbuffet
  Afhankelijk van de grootte van uw groep, serveren wij het dinerbuffet in restaurant Het Buffet of in de break out lounge. 
  Het Live Cooking Dinerbuffet vindt plaats in restaurant Het Buffet. Het buffet bestaat uit een ruime keus aan voor-, hoofd- en nagerechten uit diverse wereldkeukens en u kunt vrij gebruik maken van bier, huiswijn, fris, koffie, thee, melk en vruchtensappen.
 • À la carte diner
  Een heerlijk uitgebreid diner in Brasserie Martinus, op uw smaak afgestemd. U kunt in overleg met onze Groups & Events collega's kiezen voor een 1-, 2- of 3-gangendiner.
 • Borrelarrangement
  Tijdens de borrel in bijvoorbeeld Café Cinema Parisien serveren wij frisdranken, sappen, water, huiswijnen, Swinckels tapbier en Swinckels0.0%. Daarnaast worden er diverse warme hapjes geserveerd. Het is ook mogelijk uw gasten te verwelkomen met een welkomstcocktail of glas prosecco. Meer informatie over onze borrel-mogelijkheden vindt u hier

Wilt u een arrangement helemaal aanpassen naar uw eigen wensen of wilt u blijven overnachten? Ons reservations team bespreekt graag de mogelijkheden met u via +31 (0)40 211 60 33 of per mail: reservations@eindhoven.valk.com.