MET ALLEGO UW ELEKTRISCHE AUTO OPLADEN BIJ VAN DER VALK HOTEL EINDHOVEN

Van der Valk Hotel Eindhoven hecht veel waarde aan het milieu. In samenwerking met Allego bieden wij u meerdere elektrische oplaadpunten. De oplaadpunten bevinden zich op het parkeerterrein van ons hotel, direct gelegen aan de uitvalswegen (A2/A67/N2). Met laadpunten door heel Nederland maakt Van der Valk elektrisch rijden steeds meer mogelijk. Dit past ook in de visie van Van der Valk op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

Allego Laadpalen
Naast de Tesla Superchagers beschikt Hotel Eindhoven over een Allego laadstation. Op het laadstation bij de ingang van ons parkeerterrein treft u verschillende laders waarmee u uw auto kunt laden op verschillende snelheden. Afhankelijk van de tijd die u bij ons verwacht door te brengen kunt u een keuze maken uit de verschillende laders.

High Power Chargers van maximaal 350kW (DC)
Met de twee HPC laders van Allego is het mogelijk uw auto al binnen 15 minuten volledig vol te laden. Deze laders hebben een maximum laadsnelheid van 350kw. De daadwerkelijke laadsnelheid wordt echter altijd bepaalt door het voertuig zelf. De laders zijn voorzien van een CCS stekker en niet geschikt voor Plug-in hybride auto’s.

Fast Charger van maximaal 50kW (DC)
Met de Fast Charger van Allego is het mogelijk uw auto binnen 30 tot 60 minuten al tot 80% vol te laden. Deze lader heeft een maximum laadsnelheid van 50kw. Ook hierbij geldt dat de maximale laadsnelheid wordt bepaald door het voertuig zelf. De lader is voorzien van zowel de ChaDeMo, de CCS en Type 2 stekker.

Regular Chargers van maximaal 22kW (AC)
Heeft u iets meer tijd en hoeft uw auto niet binnen een half uur weer volledig bijgeladen te zijn? Dan staan er 4 laadpunten tot uw beschikking die uw elektrische auto tot een maximale snelheid van 22kW kunnen bijladen. Op deze laadpunten kunt u laden met de Type 2 stekker.

Betalen gaat eenvoudig met uw Charge Card
Voor alle Allego laadmogelijkheden geldt dat u gemakkelijk kunt betalen met vrijwel alle beschikbare laadpassen. Zie allego.eu/watkostladen voor meer info.