Faciliteiten

MET ALLEGO UW ELEKTRISCHE AUTO OPLADEN BIJ VAN DER VALK HOTEL EINDHOVEN

 

Bij Van der Valk Hotel Eindhoven laadt u uw elektrische op terwijl u bij ons ontbijt, luncht of dineert. Afhankelijk van de tijd die u verwacht bij ons door te brengen bieden wij u een laadoplossing.

Uw elektrische auto binnen 15 minuten volledig geladen
Op het laadplein bij de ingang van ons parkeerterrein treft u verschillende laders aan waarmee u uw auto kunt laden op verschillende snelheden. Afhankelijk van de tijd die u verwacht bij ons door te brengen kunt u een keuze maken uit de verschillende laders.

High Power Chargers van maximaal 350kW (DC)
Met de twee HPC laders van Allego is het mogelijk uw auto al binnen 15 minuten volledig vol te laden. Deze laders hebben een maximum laadsnelheid van 350kw. De daadwerkelijke laadsnelheid wordt echter altijd bepaalt door het voertuig zelf. De laders zijn voorzien van een CCS stekker en niet geshikt voor Plug-in hybride auto’s.

Fast Charger van maximaal 50kW (DC)
Met de Fast Charger van Allego is het mogelijk uw auto binnen 30 tot 60 minuten al tot 80% vol te laden. Deze laders hebben een maximum laadsnelheid van 50kw. Ook hierbij geldt dat de maximale laadsnelheid wordt bepaald door het voertuig zelf. De lader is voorzien van zowel de ChaDeMo, de CCS en Type 2 stekker. 

16 Regular Chargers op het Charging Plaza van maximaal 22kW (AC)
Heeft u iets meer tijd en hoeft uw auto niet binnen een half uur weer volledig bijgeladen te zijn? Dan staan er 16 laadpunten tot uw beschikking op het Charging Plaza van Allego die uw elektrische auto tot een maximale snelheid van 22kW kunnen bijladen. Op deze laadpunten kunt u laden met de Type 2 stekker.

Betalen gaat eenvoudig met uw Charge Card
Voor alle  laadmogelijkheden geldt dat u gemakkelijk kunt betalen met vrijwel alle beschikbare laadpassen. Zie allego.eu/watkostladen voor meer info.

Bekijk ook onze andere faciliteiten:
Sport & Wellness
Fiestverhuur
Jack's Casino
Gratis WIFI