De meest veelzijdige feestlocatie in Eindhoven

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een veelzijdige feestlocatie in Eindhoven? Bij 040 Congress & Events kunt u terecht met al uw uiteenlopende wensen, van een intieme feest met 10 gasten tot een spetterend feest met 800 gasten en DJ!

Als u kiest voor een feest bij 040 Congress & Events ontvangt u de volgende voordelen:

Onze sfeervolle zalen zijn volledig in te richten in uw eigen look en feel. Wij helpen u graag bij het uitwerken van al uw wensen en ideeën tot in de kleinste details. Of u nu een huwelijksjubileum, babyborrel, communie, koffietafel, verjaardag of pensionering wilt vieren, ons doel is om er samen met u een onvergetelijke en unieke happening van te maken. Wij verzorgen deze bijzondere dag graag voor u.

Persoonlijk en tot in de puntjes verzorgd
Omdat uw feest zo persoonlijk is en afgestemd zal zijn op uw wensen, krijgt u vanaf het eerste moment één vast aanspreekpunt binnen ons team. Samen met u organiseert hij/zij het feest van uw dromen, ook op culinair gebied! Wilt u samen met uw gasten genieten van bijvoorbeeld een walking dinner of misschien een uitgebreid dinerbuffet? Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Bovendien kunt u ook kiezen uit diverse drankassortimenten, hapjeskaarten en zaalopstellingen. Alles kan voor u op maat worden samengesteld!

Trendy receptie bij OZZO Food & Drinks
Bij OZZO Food & Drinks kunt u terecht voor een receptie tot 150 gasten. Gasten kunnen hier genieten van een gezellige sfeer in combinatie met lekkere cocktails en de beste sushi.

Prachtige 040-zaal
Heeft u iets groters te vieren? Ontdek dan onze 040 zaal. Deze zaal is ruim 900m2 en heeft een plafondhoogte van ruim zes meter. U kunt hier terecht voor een feest tot 1000 gasten. Deze sfeervolle zaal is multifunctioneel waardoor alles mogelijk is. Zo is de zaal volledig in te richten in uw eigen stijl. Wij helpen u graag bij het uitwerken van al uw wensen en ideeën tot in de kleine details.

Overnachten bij Van der Valk hotel Eindhoven
Als afsluiting van deze spetterende avond kunt u overnachten in één van onze comfortabele hotelkamers. 's Ochtends kunt u samen met uw gasten nagenieten tijdens een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

Wij denken graag met u mee om samen tot de perfecte invulling van uw feest te komen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met ons reservations team via +31 40 211 60 33 of per mail: reservations@eindhoven.valk.com. Wij staan u graag te woord!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een rondleiding en persoonlijke ontmoeting!