Restaurants

Ambachtelijke High Tea

Start tussen 11:00 - 14:00 uur in Brasserie Martinus
€ 26,50 volwassenen | € 13,25 kinderen (4-11 jaar) p.p.
* Gelieve 48 uur van tevoren te reserveren voor 2 personen

Geniet 2,5 uur van de lekkerste en meest uitgebreide 5-gangen High Tea in Eindhoven. Het ideale moment om met elkaar bij te praten terwijl u geniet van heerlijke huisgemaakte en ambachtelijke hapjes. Brasserie Martinus is de perfecte locatie voor een High Tea in Eindhoven. Het restaurant staat bekend om het gebruik van duurzame en traditionele producten. De liefde voor het vak van de chef-koks komt niet alleen tot uiting in de gerechten op het menu, maar ook zeker in deze high tea. We bieden de meest heerlijke gerechten aan, voor zowel zoete als hartige liefhebbers! Ga zitten op een comfortabele plek in ons restaurant of op ons ruime, zonnige terras en neem vooral de tijd om te genieten.

Martinus High Tea menu

Tijdens de High Tea kunt u genieten van verschillende delicatessen, verspreid over een aantal gangen. Denk aan een soepje, verschillende soorten broodjes en kleine hartige hapjes en natuurlijk mag het zoet niet ontbreken! Naast de mooie presentatie geniet u van culinaire combinaties. Kortom, een verrassende High Tea gemaakt met ambachtelijke en verse producten. Het onderstaande menu voor 2019 is opgesteld onder voorbehoud van menuwijzigingen.

 • Amuse
 • Tomatensoep met tomatenblokjes, peterselie en gehaktballetjes
 • Etagère met verschillende minisandwiches en verschillende kleine gerechten
  • Ham, tomaat, mozzarella, groene pesto en basilicum
  • Gerookte zalm, piccalilly, bieslook
  • Fenegriek, klein juweeltje, bosje tomaten, mosterdmayonaise
  • Komkommer gevuld met roomkaas en gerookte zalm
  • Tomaat gevuld met Hollandse garnalen
  • Zwarte woudham met meloen
  • Mini Quiche spinazie en kaas
 • Zoet: Petit four, cake, muffin, chocoladelolly, scone, clotted cream en abrikozenjam
 • Milkshake-espresso

Wilt u dat we rekening houden met allergieën? Dan doen we graag. U kunt tijdens het reserveren uw allergieën en wensen aangeven.

Niet zomeer een thee

Tijdens de High Tea heeft u de keuze uit een breed scala aan luxe theeën gedurende twee uur. Martinus serveert met trots Ronnefeldt-thee. Deze luxe theeën komen uit de beste theegebieden ter wereld. Dit gerenommeerde theemerk specialiseert zich sinds 1825 in het produceren van heerlijke theesoorten. De rijke smaken zijn te danken aan het juiste klimaat, de juiste grond en het zorgvuldige proces waarin de theebladeren worden geplukt en geselecteerd. De groene en zwarte thee wordt geoogst in de beste theevelden van India, Sri Lanka, China, Indonesië en Kenia. Het vakmanschap, de passie en de hoge kwaliteit van Ronnefeldt komen overeen met de waarden van Martinus.

Bent u meer een liefhebber van het zwarte goud? Geen probleem, wij bieden ook verschillende soorten luxe koffie voor koffieliefhebbers.

High Tea Eindhoven, het beste dagje uit!

Met deze High Tea in Eindhoven bent u verzekerd van een geslaagde middag. Leuk met de meiden of fijn als u een weekend in Eindhoven gepland hebt. Viert u een speciale gelegenheid of wilt u uitpakken? Drink daarna een drankje bij een volgend diner in Brasserie Martinus, trendy OZZO Food & Drinks of Live Cooking restaurant Het Buffet. U kunt altijd de nacht doorbrengen in een van onze luxe en comfortabele kamers en suites.

Reserveer nu of neem telefonisch contact met ons op via 040-2116033 voor meer informatie.

Genoten van uw High Tea? Dan vragen wij u vriendelijk om een beoordeling achter te laten op  High Tea World!