Teambuilding & uitjes

Wilt u gedurende uw meerdaagse training bij ons even een moment van ontspanning? Ter afsluiting een leuke activiteit inplannen? Of het team nog meer verbinden?

Onze mooie locatie met de Genneper Parken in de achtertuin biedt veel mogelijkheden om de natuur te beleven. Naast het hotel zijn vele sportvelden gelegen, waaronder hockey, golf, voetbal, maar ook indoor sportlocaties zoals de schaatsbaan. Voor een sportieve activiteit bent u hier dus aan het juiste adres. In samenwerking met FC Eindhoven en Hockeyclub Oranje-Rood kan een sportief programma naar wens worden samengesteld. Uiteraard mogen we ons eigen Toucan sportcentrum niet vergeten. Gewoon in ons hotel is dus ook van alles mogelijk!

Wilt u toch liever richting de binnenstad? Het centrum is erg goed bereikbaar vanuit ons hotel dankzij de bushalte recht voor de deur. Mocht u hier een leuke activiteit willen plannen, kijk dan vooral even op de website van onderstaande partners.

  • Relactive Events
  • Beleef Eindhoven
  • This is Eindhoven
  • Eindhoven 247
  • VisitBrabant

Ook raden wij de volgende highlights in Eindhoven aan voor een geslaagde dag!

Als laatste is het ook mogelijk om in een van onze zalen een activiteit te laten plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan Ice carven. In overleg is het uiteraard ook mogelijk om zelf een activiteit bij ons te laten plaatsvinden.

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, aarzel niet om contact op te nemen! Wij helpen graag mee met het organiseren van uw teambuilding activiteit of uitje wanneer u een meerdaagse bijeenkomst geboekt heeft.

U kunt ons bereiken per mail op reservations@eindhoven.valk.com. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord door te bellen naar +31 (0)40 211 60 33 (keuzemenu 2).