Hèt congrescentrum van Zuid Nederland

DE IDEALE ACCOMMODATIE OP DE PERFECTE LOCATIE

Door de directe ligging aan de snelweg, gratis parkeergelegenheid en jarenlange expertise in de organisatie van congressen en evenementen is 040 Congress & Events dé evenementenlocatie bij uitstek. Van een conferentie of productlancering tot een presentatie, training, vergadering, feest, bruiloft of diner, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bij 040 Congress & Events profiteert u van:

Vergaderzalen
040 Congress & Events beschikt over 26 multifunctionele vergaderzalen, welke alle zijn voorzien van gratis WiFi, natuurlijk daglicht en moderne audiovisuele technologie. Ook beschikt het congrescentrum over een mindervalide ingang, parkeerplaats en lift. Alle vergaderzalen zijn rolstoeltoegankelijk. Bovendien is de gehele eerste etage van het congrescentrum multifunctioneel om zo evenementen op maat te kunnen verzorgen. De highlight van het congrescentrum is de 040 zaal. Deze zaal is ruim 900 m2, kan opgesplitst worden in twee delen, heeft een plafondhoogte van ruim 6 meter en beschikt over een autolift.

Voor elk type vergadering kunt u bij ons terecht. Wilt u vergaderen met een klein gezelschap? Dan is 040 Seats & Offices iets voor u. Bent u op zoek naar een vergaderzaal voor een groter gezelschap? Dan bent u bij 040 Congress & Events aan het juiste adres.

Ook beschikt 040 Congress & Events over een eigen café, Café Cinema Parisien. Hier kunt u samen met uw gasten in een gezellige omgeving uw geslaagde congres of event afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Bij 040 Congress & Events kunt u terecht voor een bijeenkomst tot 2500 personen.

De 26 multifunctionele vergaderzalen zijn allen voorzien van:

  • Natuurlijk daglicht
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Geluidsinstallaties en microfoons
  • Beamer inclusief projectiescherm of LCD prestentatiescherm
  • Verduistering en verlichting scenario's
  • Flipover met stiften
  • Conference kit
  • Support caller voor technische support

Onbegrensde mogelijkheden - arrangementen op maat
Wilt u uw vergadering, training of congres graag combineren met een uitgebreide ontvangst, lunch, diner of wilt u alle drie combineren? Om u een idee te geven van wat wij voor u kunnen betekenen hebben wij met zorg diverse vergaderarrangementen samengesteld. Uw wens staat hierin centraal! Of het nu gaat om een congres, meeting, feest, bruiloft of diner, ons reservations team stelt aan de hand van uw wensen het ideale arrangement voor u samen. Ons doel is om het event samen met u tot een groot succes te maken!

YOIN excellent meeting places & Green Key Gold
Met trots kunnen wij u mededelen dat wij opnieuw de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland hebben ontvangen: de YOIN excellent meeting places certificering. Dit betekent dat het congrescentrum voldoet aan de strengste eisen en standaarden voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland. Daarnaast hebben wij dit jaar wederom het Green Key Gold certificaat behaald. Dit certificaat toont aan dat wij samen met onze gasten, medewerkers en leveranciers bijdragen aan een beter milieu.

Wat betekent dit voor u als gast? U kunt zich met een gerust hart focussen op uw congres, evenement of bijeenkomst terwijl ons team de organisatie in handen neemt. 040 Congress & Events staat niet voor niets bekend om haar excellente service en faciliteiten!

Unieke faciliteiten
Heeft u internationale sprekers of wilt u uw gasten laten overnachten? Dit kan bij Van der Valk Hotel Eindhoven, het 4* hotel dat in hetzelfde pand als 040 Congress & Events gevestigd is. Ook kunt u gebruik maken van de culinaire concepten van Van der Valk Hotel Eindhoven. U heeft keuze uit drie restaurants; à la carte restaurant Brasserie Martinus, restaurant Het Buffet en de trendy en exclusieve hotelbar OZZO Food & Drinks. Ideaal voor als u een lange vergadering heeft of als de vergadering rond etenstijd gepland staat. Ook is er bij 040 Seats & Offices een mini market aanwezig. Zo kunt u vergaderen en eten op 1 locatie in Eindhoven!

Ligging
040 Congress & Events heeft de meest perfect ligging die u zich maar kan bedenken; direct gelegen aan de uitvalswegen (A2, A67, N2) en op 15 minuten rijden van Eindhoven Airport. Ook bent u binnen 10 minuten in het Centrum van Eindhoven of bij Eindhoven Centraal Station (NS), waar u een directe treinverbinding heeft met Schiphol Airport.

040 Congress & Event is door de goede bereikbaarheid, inspirerende omgeving en onbegrensde mogelijkheden dé ideale locatie voor uw volgende congres!