Hotel nabij Eindhoven Airport

Wist u dat u vanaf Eindhoven Airport al binnen 15 minuten bij Van der Valk Hotel Eindhoven bent? De praktische ligging van Hotel Eindhoven, direct gelegen aan de uitvalswegen (A2/A67/N2) is onder andere voordelig voor gasten die vanaf Eindhoven Airport naar hun vakantiebestemming vliegen. U begint uw reis namelijk pas echt goed als u zorgeloos kan vertrekken. Heeft u een vroege vlucht of landt uw vliegtuig laat in de avond? Kies dan voor een overnachting in ons hotel en profiteer van de vele voordelen!

Voordelen

Overnachtingsmogelijkheden
Kom voor of na uw reis heerlijk tot rust in een van de 267 ruime, comfortabele en luxe hotelkamers en suites van Van der Valk Hotel Eindhoven. Als hotelgast kunt u gebruik maken van onze vele faciliteiten zoals het verwarmde binnenzwembad en de fitnessruimte van Toucan Sportsclub. Ook kunt u een gokje wagen in Jack’s Casino (21+ jaar). Daarnaast kunt u overal in ons hotel onbeperkt gebruik maken van onze gratis WiFi.

Culinaire mogelijkheden
Ontdek tijdens uw verblijf de culinaire concepten van Van der Valk Hotel Eindhoven. Geniet van een lunch of diner in à la carte restaurant Brasserie Martinus, waar alle gerechten zijn bereid met verse, ambachtelijke en duurzame streekproducten. Restaurant Het Buffet is het buffet restaurant waar onze koks à la minute de heerlijkste gerechten voor u bereiden. In onze trendy en exclusieve hotelbar OZZO Food & Drinks kunt u terecht voor verrukkelijke cocktails, verse sushi, huisgemaakte burgers en een verscheidenheid aan heerlijke vlees- en visgerechten.

Gratis parkeergelegenheid
Als u te gast bent in ons hotel kunt u gebruik maken van onze ruime parkeerplaatsen. Voor gasten van Hotel Eindhoven is het gebruik van deze parkeerplaatsen geheel kosteloos. Bij het arriveren op het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart uit de slagboom. Tijdens uw verblijf kunt u uw kamerpas gebruiken om het parkeerterrein te betreden en te verlaten. Aan het einde van uw verblijf kunt u de parkeerkaart die u bij aankomst heeft ontvangen bij de hotelreceptie laten scannen waardoor deze geschikt is als uitrijkaart.

Elektrisch laden       
Van der Valk Hotel Eindhoven hecht veel waarde aan het milieu. In samenwerking met Tesla en Allego bieden wij u meerdere elektrische oplaadpunten. De oplaadpunten bevinden zich op het parkeerterrein van ons hotel, direct gelegen aan de uitvalswegen (A2/A67/N2). Met laadpunten door heel Nederland maakt Van der Valk elektrisch rijden steeds meer mogelijk. Dit past ook in de visie van Van der Valk op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

  • Tesla Supercharger
    Hotel Eindhoven is een Tesla Supercharger locatie met maar liefst 24 oplaadpunten. Met deze gratis superladers kunt u uw Tesla Model S opladen in een aantal minuten in plaats van uren. De Tesla Supercharger is aanzienlijk krachtiger dan alle andere laadtechnologieën die op dit moment beschikbaar zijn en levert tot 120 kW DC (gelijkstroom) aan de batterij van de Model S. De oplader is net zo eenvoudig in gebruik als de thuislader.
  • Allego Laadpalen     
    Naast de Tesla Superchagers beschikt Hotel Eindhoven over een Allego laadstation. Op het laadstation treft u verschillende laders waarmee u uw auto kunt laden op verschillende snelheden. Afhankelijk van de tijd die u bij ons verwacht door te brengen kunt u een keuze maken uit de verschillende laders.

Uitgebreide Meetingsmogelijkheden       
De ligging van het hotel bij Eindhoven Airport is niet alleen gunstig voor gasten die onderweg zijn naar hun vakantiebestemming, maar ook voor zakelijke bezoekers. Door de korte afstand en de goede bereikbaarheid van Eindhoven Airport naar het hotel, hoeft een afspraak met een (buitenlandse) zakenpartner geen extra tijd en moeite in beslag te nemen. Ons hotel biedt namelijk de ultieme werkplek voor flexibel zakendoen; 040 Seats & Offices. Deze kleine vergaderruimtes en flexibele werkplekken bieden de perfecte uitkomst voor zakelijke afspraken tot 6 personen. Voor meetings met meer dan 6 personen biedt 040 Congress & Events uitkomst.

Overnachten in Hotel Eindhoven
Door bij Hotel Eindhovente overnachten kunt u de vakantie uitgerust beginnen. Wilt u weten hoe laat u moet vertrekken vanuit het hotel naar Eindhoven Airport en waar u rekening mee moet houden tijdens het inchecken van uw vlucht? Hou de website van Eindhoven Airport nauw in de gaten. 

Parkeren Eindhoven Airport

U kunt uw auto parkeren bij Eindhoven Airport tegen een aanziendelijk tarief, Hotel Eindhoven biedt, daarom een park, sleep & Fly Arrangement aan. Waardoor u niet hoeft te parkeren bij Eindhoven Airport en/of te overnachten bij Eindhoven Airport.