YOIN excellent meeting places

Na een uitgebreide inspectie ontving Van der Valk Hotel Eindhoven - 040 Congress & Events opnieuw de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland: de certificering+ (Pro) door YOIN excellent meeting places. Dit betekent dat het congrescentrum voldoet aan de strengste eisen en standaarden voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland en is gecertificeerd met een score van meer dan 90%.

Om in aanmerking te komen voor deze classificatie moet een accommodatie voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van dienstverlening, eten, drinken, inrichting, ICT, techniek, capaciteit, maximale bezetting per vierkante meter, daglicht, bewegwijzering, klimaatregeling en milieu. Deze certificering wordt beoordeeld via een uitgebreide audit en diverse steekproeven. Deze audit heeft geleid tot de Pro certificering met een score van maar liefst 94%. 040 Congress & Events mag zich dan ook met trots tot de top van Nederland rekenen.

Dat kwaliteit, innovatie en duurzaamheid bij 040 Congress & Events goed samengaan, blijkt uit de prijs ‘Keurmerk Duurzame Ondernemer’ die het congrescentrum al 4 keer op rij heeft mogen ontvangen. Daarnaast heeft 040 Congress & Events ook dit jaar wederom het Green Key Gold certificaat behaald. Dit certificaat toont aan dat wij samen met onze gasten, medewerkers en leveranciers bijdragen aan een beter milieu.