Oudjaarsavond

Een onvergetelijke oud & nieuw

Oudjaarsavond dinerbuffet

De gezellige ambiance, de heerlijkste gerechten, de gastvrijheid die u van ons gewend bent; wij doen er alles aan om u een feestlijk oud & nieuw te bezorgen. Sluit 2022 bij ons af met een Oudjaar Dinerbuffet bij Van der Valk Hotel Eindhoven! Laat u verrassen tijdens ons sfeervol Live Cooking Buffet. In een schitterende aangeklede ambiance wordt u ontvangen met een sprankelend drankje. Hierna verzorgen wij een koud & warm dinerbuffet voorafgegaan door een overheerlijk voorgerecht, afgesloten met een spetterend dessertbuffet!

Aanvangstijden en prijzen
Tijdens het Oudjaarsdag Dinerbuffet heeft u keuze uit 3 tijdsloten van 2,5 uur:
- 17:00 uur
- 18:00 uur
- 19:00 uur

Prijzen
€44,50 p.p volwassenen | €22,75 p.p. kinderen (4 t/m 11 jaar)
Kinderen jonger dan 4 jaar eten bij Van der Valk Hotel Eindhoven gratis! 
Prijzen zijn inclusief frisdranken, huiswijn, tapbier, koffie & thee.

Om uw reservering te kunnen plaatsen, dient u een volledige aanbetaling te doen. Wijzigen en annuleren is kosteloos doet u gemakkelijk zelf via de link in de bevestigingsmail. Dit is mogelijk tot maximaal 72 uur voor aanvang van de reservering. 

Reserveren Oudjaarsavond Dinerbuffet

Oud & Nieuw Arrangementen

Of blijft u ook bij ons overnachten? Met een Oud & Nieuw Arrangement luidt u het nieuwe jaar feestelijk in. U overnacht één of twee avonden op één van onze comfortabele kamers en schuift in de avond aan bij ons feestlijke dinerbuffet. Natuurlijk ontvangt u ook een flesje bubbels om proostend het nieuwe jaar in te gaan. 

 

 

Het nieuwe jaar inluiden!

Oud & Nieuw Arrangement

Op 30 of 31 december komt u aan in ons sfeervol aangeklede hotel. Na een uitgebreid dinerbuffet telt u samen met de andere gasten af... 3, 2, 1, Gelukkig nieuwjaar!