Noord-Brabant is dé fiets- en wandelprovincie bij uitstek. Wist je dat in Brabant ruim 5.000 kilometer fietsknooppuntroutes liggen? En meer dan 10.000 kilometer wandelknooppuntroutes?

Lekker dichtbij, prachtige natuur, veel afwisseling tussen stad en platteland, interessante locaties om te bezoeken en een overvloed aan terrasjes waar u heerlijk kunt eten en drinken. Er is zeker een route voor u!

Bekijk ons fietsarrangement

Fietsroute(s) Brabant

Wat is er leuker dan de mooiste fietsroutes te ontdekken?

Van der Valk maakt het je graag gemakkelijk en daarom bedachten we een fiets-app die je hotelovernachting koppelt aan een op maat gemaakte, mooie fietsroute in de directe omgeving van Hotel Eindhoven.


Met deze fiets-app leiden we je langs vele interessante bezienswaardigheden rondom de deelnemende hotels, waarna je weer veilig 'thuis' komt op je hotelkamer. Deze app biedt net dat beetje extra. De bezienswaardigheden zijn geselecteerd door de 'insiders' in de hotels zelf en met de speciale video's kom je er alles over te weten.

We willen niet alleen je gezondheid of ervaring een boost geven met onze prachtige omgeving en bezienswaardigheden, we gaan voor de onvergetelijke en unieke ervaring die je van ons gewend bent!

Fiets huren?

De fietsverhuur van ons hotel biedt diverse topkwaliteit fietsen en leent zich prima om een dagje de omgeving te verkennen. U kunt bij ons zowel gewone als elektrische fietsen huren. U huurt al een fiets vanaf €17,- per dag (e-bike vanaf €32,- per dag). 

Fiets verhuur