Ontdek onze beste deals

Voordelig genieten!

Ga er heerlijk tussenuit! Boek direct een van onze extra voordelige deals, zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Het aanbod wisselt, dus wacht niet te lang! Kies voor flexibele annuleringsvoorwaarden of de zeer scherp geprijsde non-refundable actie, ideaal voor wie het al écht zeker weet!

Voor wie het al écht zeker weet biedt Van der Valk Hotel Eindhoven de non-refundable superdeal aan! Uiteraard inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt en gebruik van onze luxe faciliteiten. Bezoek bijvoorbeeld de Toucan Sportsclub of proost op het leven in onze gezellige hotelbar!

Kom extra voordelig genieten bij Van der Valk Hotel Eindhoven! Ga voor een comfortabele overnachting inclusief het befaamde Van der Valk ontbijt. Combineer uw verblijf met een bezoek aan de stad Eindhoven of verken de natuurrijke omgeving van het hotel. Tot snel!

Wilt u er graag volledig verzorgd op uit? Wanneer u voor een arrangement kiest hoeft u zelf niets meer te regelen! Ontdek bijvoorbeeld de natuurrijke omgeving van het hotel met het Fiets Arrangement, of laat u culinair verrassen met het Dinerbuffet Arrangement.

Dompel uzelf onder in het levendige centrum van Eindhoven, bol van cultuur, techniek en design. Liever de natuur in? Noord-Brabant is dé fiets- en wandelprovincie bij uitstek. Alles bij de hand!