Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Hotel Eindhoven

Goedkoop overnachten in Eindhoven en profiteren van last minute aanbiedingen? Met één van deze aanbiedingen bij Hotel Eindhoven weet u zeker dat u goed zit en nooit teveel betaalt. Het aanbod wisselt, dus wacht niet te lang! Kies voor een overnachting inclusief ontbijt, een duurzaam verblijf of een andere scherpe aanbieding. Mis ze niet!

Voordelig eropuit

Zondag Deal

Goedkoop overnachten in Eindhoven? Ga dan voor deze heerlijke Zondag Deal en ga er een gezellig nachtje op uit in deze stad. Met een Zondag Deal krijgt u een comfortabele overnachting inclusief het befaamde Van der Valk Live-cooking ontbijtbuffet. Liever ook een diner erbij? Dat is ook mogelijk met deze aanbieding bij Hotel Eindhoven.

Gezellig, met het hele gezin

Happy Kids Deal

Voordelig een nachtje weg met het hele gezin? Dat kan met onze Happy Kids Deal! Heerlijk zwemmen en genieten met de familie inclusief ontbijt, waarbij de kinderen gratis zijn!

Voor de kinderen is er ook nog eens een speciaal kids verwenpakketje samengesteld, boek snel voor een onvergetelijk verblijf bij Van der Valk Hotel Eindhoven.

Een groen verblijf

Green Stay arrangement

Draag bij aan een groene wereld met deze voordelige hotelaanbieding. Met deze aanbieding geniet u van 3 overnachtingen in één van onze hotelkamers, natuurlijk inclusief ontbijt! Met dit arrangement wordt er namens u voor iedere nacht één boom geplant en kunt u ervoor kiezen de kamerschoonmaak over te slaan. Wel zo duurzaam!

Wilt u er graag volledig verzorgd op uit? Wanneer u voor een arrangement kiest hoeft u zelf niets meer te regelen! Ontdek bijvoorbeeld de natuurrijke omgeving van het hotel met het Fiets Arrangement, of laat u culinair verrassen met het Dinerbuffet Arrangement.

Dompel uzelf onder in het levendige centrum van Eindhoven, bol van cultuur, techniek en design. Liever de natuur in? Noord-Brabant is dé fiets- en wandelprovincie bij uitstek. Alles bij de hand!