Eindhoven Highlights

Ontdek de vele verrassende bezienswaardigheden van Eindhoven Lees meer

Volgende

#Hiermoetjezijninbrabant

Noord-Brabant is dé fiets- en wandelprovincie bij uitstek. Wist je dat in Brabant ruim 5.000 kilometer fietsknooppuntroutes liggen? En meer dan 10.000 kilometer wandelknooppuntroutes? Lekker dichtbij, prachtige natuur, veel afwisseling tussen stad en platteland, interessante locaties om te bezoeken en een overvloed aan terrasjes waar u heerlijk kunt eten en drinken. Er is zeker een route voor u!

Bekijk hier de mooiste fiets- en wandelroutes van Brabant!

Foto: VisitBrabant

Van der Valk Hotel Eindhoven ligt midden in het groene hart van de Genneper Parken, welke zeker de moeite waard zijn voor een ontspannen wandeling of mooie fietstocht. Onze fietsverhuur verleent zich perfect om een dagje de omgeving te verkennen. Wij hebben diverse leuke fietsroutes in de omgeving voor u samengesteld. Vraag hierna bij onze hotelreceptie!

Bent u op zoek naar de mooiste/leukste plekjes in Brabant? Bekijk hier de inspiratiegids of bekijk hieronder de leuke video's van VisitBrabant!

Je eigen route samenstellen? Dat doe je hier! 

Verschuif de kaart en zoom in en uit om de routes beter te bekijken. Met de tabbladen bovenaan de kaart kunt u wisselen tussen wandel- en fietsroutes.

 

Goed om te weten:

 • Eindhoven
  Eindhoven is the place to be voor de echte shopper.  Diverse grote overdekte warenhuizen, authenthieke boetiekjes en gezellige terrasjes maken Eindhoven een échte winkelstad. 
  • Openingstijden winkels
   Maandag 12:00 - 18:00
   Dinsdag 10:00 - 18:00
   Woensdag 10:00 - 18:00
   Donderdag 10:00 - 18:00
   Vrijdag 10:00 - 21:00
   Zaterdag 10:00 - 18:00
   Zondag 12:00 - 17:00
 • Openbaar vervoer - trein
  Vervoersbewijs: U kunt gebruik maken van een wegwerpchipkaart of de anonieme OV-chipkaart. De wegwerpchipkaart is voor eenmalig gebruik. Deze koopt u bij een NS kaartautomaat of servicebalie van de Nationale Spoorwegen (NS). U betaalt per reis altijd een extra toeslag van 1 euro.

  De anonieme OV-chipkaart kunt u vaker gebruiken. Deze koopt u ook bij een NS-kaartautomaat of NS servicebalie. U betaalt eenmalig €7,50 en deze kaart is ook geldig voor de bus, tram, metro en pont. Voordat u gaat reizen, dient u de OV-chipkaart op te laden bij een NS-kaartautomaat. Let op! Om met de trein te reizen heeft u een saldo van minimaal 20 euro nodig. Ook dient u in- en uit te checken bij de OV-chipkaart palen op het station. Bij NS-kaartautomaten kunt u alleen betalen met pinpas.

  Op elk station vindt u gele borden waar u van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat kunt aflezen waar en hoe laat uw trein vertrekt. Boven de perrons vindt u ook vertrekborden. Daarop staat de tijd van de komende trein en waar deze naartoe gaat. Verandert er iets aan de dienstregeling, dan wordt dit omgeroepen en wijzigt het vertrekbord op het perron. Houd het vertrekbord dus altijd goed in de gaten!

 • Openbaar vervoer - bus
  Direct voor Van der Valk Hotel Eindhoven vindt u een bushalte. Lijnnummers 7, 317 en 318 brengen u binnen 10 minuten naar het centrum van Eindhoven of naar NS Centraal Station Eindhoven. Bekijk hier de actuele bustijden. Voor het reizen met de bus heeft u altijd een wegwerpchipkaart of anonieme OV-chipkaart nodig. U kunt ook een kaartje kopen in de bus (enkel pin-betalingen) of direct inchecken met uw bankpas. Vooraf een kaartje kopen is ook mogelijk.