Restaurants

À la carte diner in Brasserie Martinus

Tussen 17:00 en 22:00 uur ontvangen wij u graag voor een diner.
Geniet van een ruime keuze aan diverse gerechten of ga voor een keuzemenu.
2-gangen diner € 28,00 volwassenen  |  € 10,50 kinderen (4-11 jr) p.p.
3-gangen diner € 32,50 volwassenen  |  € 12,50 kinderen (4-11 jr.) p.p.

Van der Valk Eindhoven zet u graag in het zonnetje. De meesterkok en zijn brigade hebben met veel passie gewerkt aan een nieuwe kaart speciaal voor u. Geïnspireerd door herkenbare gerechten en vertrouwde smaken. Hollandse gerechten, met pure producten, omgetoverd tot verrassende gerechten. Kortom; een mix van moderne ideeën en authentieke bereidingswijzen.

Een echte klassieker in de Nederlandse keuken zijn natuurlijk de mosselen. Wij hebben gekozen voor topkwaliteit mosselen van Zeeuwse Yerseke, een (h)eerlijke, zilte lekkernij uit Zeeland. Zo uit het water, de pan in en op het bord. Past perfect bij de frisse Wild Rock Sauvignon Blanc Elevation uit Marlborough in Nieuw-Zeeland, vooral door zijn heerlijke geur van limoen, passievruchten en de groene geur van basilicum, maar desondanks toch een milddroge afdronk.’

Als laatste adviseer ik u te genieten van onze heerlijke nagerechten met huisgemaakt roomijs. Nu de Nederlandse appels op zijn best zijn, raad ik ons eigen dessert 'moes de pom' aan. Huisgemaakt appelroomijs met een romige moes van kersen. Een perfecte afsluiter van een avond vol lekker eten!

Bekijk  de dinerkaart!

Seizoensmenu

Terwijl de bladeren van de bomen dwarrelen, heeft onze chef zich laten inspireren door de ultieme smaken van het wildseizoen. Om te beginnen zijn deze gevangen in een heerlijke dubbel getrokken wildbouillon. Geniet van de milde smaak van hertenmedaillon, gecombineerd met heerlijke wintergroenten en een romige crème van pastinaak. Om af te sluiten serveren we een verrukkelijk frangipanetaartje met gebakken peer. Kortom: een heerlijk najaarsmenu voor de koude wintermaanden.

Bekijk  de seizoenskaart!

Reserveer hier alvast een tafel voor uw diner.