Restaurants

A la carte diner in Brasserie Martinus

Tussen 17:30 en 21:30 uur ontvangen wij u graag voor een diner.

Diner:
17:30 - 19:30 uur diner shift 1
19:30 - 21:30 uur diner shift 2
* Gelieve te reserveren voor ontvangst

Geniet tijdens uw bezoek aan Brasserie Martinus van ons
à la carte menu, seizoensmenu of ga voor een 2/3 gangen keuzemenu.

De uitgebreide dinerkaart van Brasserie Martinus van Van der Valk Hotel Eindhoven is voor iedere gelegenheid geschikt. Geïnspireerd door de lokale keuken en intercontinentale invloeden staat de kaart vol heerlijke gerechten, met ingrediënten die bij voorkeur uit de regio afkomstig zijn.

U kunt gerechten verwachten die in de rijke historie van Van der Valk op het menu stonden en nu op eigentijdse wijze terug komen, zoals een smakelijke haasbiefstuk gebakken in kruidenboter. Maar ook gerechten helemaal van deze tijd, zoals een van de favorieten van onze chef-kok, de Marokkaanse Vistajine staat op het menu. Een traditioneel Marokkaans gerecht gecombineerd met La Ratte aardappelen uit de Franse keuken en kabeljauw uit de Hollandse zee. Ook als vegetariër bent u bij Brasserie Martinus aan het juiste adres! Probeert u eens onze pompoenspaghetti met gestoofde bonen en tomaat, een hedendaagse variant op de traditionele pasta.

Prikkel uw zintuigen en ontdek de culinaire gerechten van onze keukenbrigade.

Bekijk hier de dinerkaart

2-gangen diner € 28,00 volwassenen  |  € 10,50 kinderen (4-11 jr.) p.p.
3-gangen diner € 32,50 volwassenen  |  € 12,50 kinderen (4-11 jr.) p.p.

Maak u dinerervaring nog beter en geniet van onze bijpassende wijnen! Voor al onze gerechten hebben wij bijpassende wijnen. Per glas en per fles. Ons personeel vertelt u hier aan tafel graag meer over.

Seizoensmenu

Ieder seizoen opnieuw worden de nieuwe en beste seizoensgerechten uitgekozen en samengesteld door onze chef-kok. Kortom, bij Van der Valk Hotel Eindhoven kunt u het hele jaar door genieten van heerlijke seizoensgerechten. Dit maal heeft onze chef zich laten inspireren door de ultieme smaken van het mosselseizoen. De smaak van het voorjaar staat centraal in dit menu!

Heeft u een allergie? Geen probleem, u kunt dit doorgeven aan tafel of bij uw reservering. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Dan adviseren wij u om een tafel te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Reserveer hier een tafel voor uw diner