A la carte diner in Brasserie Martinus

U bent elke dag van 17:00 - 22:30 uur welkom bij Brasserie Martinus voor een heerlijk diner. 

Diner
 17:00 - 22:30 uur

Reserveer hier een tafel

Bekijk de dinerkaart

In 2024 bestaat Hotel Eindhoven 50 jaar, daarom dat u ook een keuze maken uit de gerechten van het 50 jaar dinermenu. 

 

 

De uitgebreide dinerkaart van Brasserie Martinus van Van der Valk Hotel Eindhoven is voor iedere gelegenheid geschikt. Geïnspireerd door de lokale keuken en intercontinentale invloeden staat de kaart vol heerlijke gerechten, met ingrediënten die bij voorkeur uit de regio afkomstig zijn.

U kunt gerechten verwachten die in de rijke historie van Van der Valk op het menu stonden en nu op eigentijdse wijze terug komen, zoals een smakelijke haasbiefstuk gebakken in kruidenboter. Maar ook gerechten helemaal van deze tijd, zoals de favorieten van onze chef-kok. Ook als vegetariër bent u bij Brasserie Martinus aan het juiste adres! 

Prikkel uw zintuigen en ontdek de culinaire gerechten van onze keukenbrigade.

Maak u dinerervaring nog beter en geniet van onze bijpassende wijnen! Voor al onze gerechten hebben wij bijpassende wijnen. Per glas en per fles. Ons personeel vertelt u hier aan tafel graag meer over.

Seizoensmenu 
Ieder seizoen opnieuw worden de beste seizoensgerechten uitgekozen en samengesteld door onze chef-kok. Zo kunt u het hele jaar door genieten van heerlijke seizoensgerechten. 

Heeft u een allergie? Geen probleem, u kunt dit doorgeven aan tafel of bij uw reservering. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Dan adviseren wij u om een tafel te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Voor onze kleinste gasten
We zijn onze kleinste gasten natuurlijk niet vergeten! Speciaal voor hen hebben we een veelzijdige reis om de wereld in de vorm van een menu.

Groepsreserveringen
Wilt u gezellig met een groep bij ons komen dineren? Dat kan! Groepen van 10-19 personen kunnen genieten van ons ambachtelijke . Gezelschappen met 20 personen of meer zijn natuurlijk ook welkom in de brasserie. Wij vragen u dan telefonisch contact met ons op te nemen om de opties te bespreken en de reservering te plaatsen.