E-CHOPPER HUREN

Verblijft u in Van der Valk Hotel Eindhoven? Huur een E-chopper en ontdek de prachtige omgeving op een leuke én milieuvriendelijke manier!

Over de E-chopper

Huur een E-chopper en ontdek de mooie groene omgeving van ons hotel. Tour door de Genneper Parken, langs de watermolen of maak een uitstapje naar het centrum van Eindhoven. Onze scooters brengen u met een snelheid tot vijfentwintig kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden in de buurt. De maximale reisafstand bedraagt 50 km dus houd hier rekening mee tijdens het uitstippelen van uw route.

Bekijk hier wat u allemaal kunt zien in de omgeving!

Huurvoorwaarden

  • Een E-chopper huren is alleen mogelijk voor hotelgasten. Blijf dus gezellig een nachtje slapen! Bekijk onze verschillende kamertypes.
  • U kunt de E-chopper al huren vanaf €35.00. Voor dit bedrag kunt u 3 uur lang de omgeving verkennen. Wilt u liever wat langer van de e-chopper genieten? U kunt ook kiezen voor 6 uur; dit bedraagt €49.00. Bekijk de beschikbaarheid op de website. De E-Chopper wordt verhuurd voor minimaal 3 uur.
  • De E-Chopper dient voor 23:00 te worden teruggebracht bij het hotel. Het huren voor meerdere dagen is alleen mogelijk mits dit vooraf is overeengekomen.
  • De minimaal leeftijd voor het rijden op een E-chopper is 16 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs B. Geen rijbewijs en toch gezellig mee op pad? Bekijk dan onze E-bikes.
  • Op de E-chopper mag een kind van 8-15 jaar achterop (max. gezamelijk gewicht 130 kg).
  • U als bestuurder bent aansprakelijk voor beschadigingen of diefstal. Wilt u zorgeloos op pad? Met de "Glimlach Garantie" koopt u het eigen risico van €1500 naar €0 voor per ongeluk opgelopen schade. Ook kunt u de boeking dan vooraf kosteloos verzetten.
  • Vanaf 1 januari 2023 is het verplicht om op de E-chopper een helm te dragen. Deze zit bij de huurprijs inbegrepen. 

E-chopper huren

Kunt u ook niet wachten om de omgeving te ontdekken op één van onze nieuwe E-choppers? Bekijk de mogelijkheden via de website. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze receptie, onze collega’s helpen u graag. Wij wensen u een veilige en plezierige E-chopper tour!

Contact

Onze tip: Er zijn dagelijks maar drie E-choppers beschikbaar dus wacht niet te lang en reserveer snel! Er zijn diverse leuke E-chopper routes beschikbaar, vraag hiernaar bij onze hotelreceptie.