E-CHOPPER HUREN

Verblijft u in Van der Valk Hotel Eindhoven? Huur een E-chopper en ontdek de prachtige omgeving op een leuke én milieuvriendelijke manier!

Over de E-chopper

Huur een E-chopper en ontdek de mooie groene omgeving van ons hotel. Tour door de Genneper Parken, langs de watermolen of maak een uitstapje naar het centrum van Eindhoven. De e-choppers zijn snorscooters, waardoor u geen helm hoeft te dragen. Onze scooters brengen u met een snelheid tot vijfentwintig kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden in de buurt. De maximale reisafstand bedraagt 50 km dus houd hier rekening mee tijdens het uitstippelen van uw route.

Bekijk hier wat u allemaal kunt zien in de omgeving!

Huurvoorwaarden

  • Een E-chopper huren is alleen mogelijk voor hotelgasten. Blijf dus gezellig een nachtje slapen! Bekijk onze verschillende kamertypes.
  • De E-Chopper wordt verhuurd voor > 3 uur of < 3 uur. De E-Chopper dient voor 23:00 te worden teruggebracht bij het hotel. Het huren voor meerdere dagen is alleen mogelijk mits dit vooraf is overeengekomen.
  • Voor € 59,00 heeft u het voertuig de hele dag tot uw beschikking.
  • Voor € 37,50 heeft u het voertuig 3 uur tot uw beschikking.
  • De minimaal leeftijd voor het rijden op een E-chopper is 16 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs B. Geen rijbewijs en toch gezellig mee op pad? Bekijk dan onze E-bikes.
  • Er mag maar één persoon tegelijk op de E-chopper zitten.
  • U als bestuurder bent aansprakelijk voor beschadigingen of diefstal.
  • Aan het einde van uw huursessie mag u de E-chopper weer inleveren bij de hotelreceptie.

E-chopper huren

Kunt u ook niet wachten om de omgeving te ontdekken op één van onze nieuwe E-choppers? Of wilt u informeren naar de beschikbaarheid? Neem contact op met onze receptie, onze collega’s helpen u graag. Wij wensen u een veilige en plezierige E-chopper tour!

Contact 

Onze tip: Er zijn dagelijks maar vijf E-choppers beschikbaar dus wacht niet te lang en reserveer snel! Er zijn diverse leuke E-chopper routes beschikbaar, vraag hiernaar bij onze hotelreceptie.