Audiotour & podcast

Audiotour

Welkom bij een audioreis door 50 jaar pure gastvrijheid en tijdloze elegantie! Stap in de geschiedenis van ons geliefde hotel en ontdek de onvergetelijke momenten die de afgelopen vijf decennia hebben gevormd. Onze exclusieve jubileum audiotour neemt je mee langs de hoogtepunten, anekdotes en geheimen die dit iconische hotel zo bijzonder maken.

Of je nu een trouwe gast bent die door de jaren heen heeft genoten van onze gastvrijheid of voor het eerst ons hotel betreedt, deze audiotour belooft een betekenisvolle reis door de tijd. Verrijk je verblijf, vier de geschiedenis en laat je inspireren door de tijdloze grandeur van ons jubilerende hotel. Druk op play en laat de feestelijke klanken van ons verleden je verwelkomen op deze buitengewone auditieve reis

Podcast

Ontmoet de visionairs achter de oprichting, luister naar de spannende anekdotes van loyale gasten en ontdek de verborgen geschiedenissen die zich hebben afgespeeld achter de majestueuze gevel van ons hotel. Onze gasten en medewerkers delen persoonlijke herinneringen, enthousiaste momenten en de evolutionaire reis die ons geliefde hotel heeft doorgemaakt.

Duik diep in de schatkist van ervaringen terwijl we de hoogte- en dieptepunten verkennen, de creatieve culinaire ontwikkelingen ontrafelen en de emotionele betekenis achter elke renovatie en restauratie onthullen. Deze podcast biedt een intieme blik achter de schermen en laat je het hart van ons jubilerende hotel voelen.

Luister de podcasts