Paasbuffet

Graag verwelkomen wij u zondag 9 april in ons restaurant om te komen genieten van een heerlijk uitgebreid Paasdiner bij Van der Valk Hotel Eindhoven.

Live Cooking Paasbuffet
17:00, 18:00 of 19:00 uur in restaurant Het Buffet
Het Paasbuffet kent een maximale duur van 2,5 uur.
€ 44,50 p.p. Volwassenen  | € 22,25 p.p. Kind (4 t/m 11 jr.)
Kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis bij Van der Valk Hotel Eindhoven
* Prijzen zijn inclusief tapbier, huiswijn, fris, koffie, thee, melk en vruchtensappen 

Voor uw Paasdiner kunt u kiezen uit drie aankomsttijden: 17:00 uur, 18:00 uur of 19:00 uur. U kunt 2,5 uur lang uitgebreid genieten van al het lekkers dat ons Live Cooking Dinerbuffet te bieden heeft. Er wordt een heerlijk zondags dinerbuffet vers voor u bereid, met een scala aan koude en warme gerechten, inclusief uiteraard de bekende Valk-specialiteiten. U kiest uw eigen gerechten en kunt zo eindeloos combineren en de smaken van diverse internationale keukens uitproberen. Tot slot kunt u genieten van het veelzijdige dessertbuffet met diverse zoete en hartige lekkernijen en als klap op de vuurpijl een heerlijke chocoladefontein.

Kortom, het ideale Paasdiner voor u en uw familie. Vrolijk Pasen!

Reserveer uw Paasbuffet

Voorwaarden:
Een volledige aanbetaling is vereist om uw boeking definitief te maken. De reservering kunt u zelf gemakkelijk online wijzigen via de link in uw reserveringsbevestiging tot 5 dagen voor aanvangstijd van uw reservering. Voor wijzigingen korter dan 5 dagen vooraf vragen wij u telefonisch contact op te nemen.