Hotel in Eindhoven

Bent u op zoek naar een comfortabel hotel in Eindhoven? Ontdek dan Van der Valk Hotel Eindhoven. Ons hotel is gelegen in Eindhoven op circa 15 minuten rijden van het stadscentrum. Om de hoek van het hotel vindt u een bushalte met een directe verbinding naar het centrum, waardoor u met een kwartier in de binnenstad bent. Met een ligging langs de A2 is het hotel dus perfect gelegen én gemakkelijk te bereiken. Het is de ideale uitvalsbasis voor zowel de zakelijke reiziger als vakantiegangers die op zoek zijn naar een hotel in de buurt van Eindhoven centrum.

Bekijk direct onze kamers

Overnachten Eindhoven

Wanneer u wilt overnachten in Eindhoven omdat u vergadert in het hotel of in de omgeving, of omdat u er graag een nachtje of weekendje op uit wilt om Eindhoven en de omgeving te ontdekken, dan is het ideaal om in een hotel in de buurt van Eindhoven te overnachten. Met ruime en/of gerenoveerde kamers en moderne voorzieningen zoals een sportschool en zwembad en 3 heerlijke restaurants bieden we alles wat u nodig heeft voor een ontspannen overnachting in Eindhoven. Door de ideale ligging heeft u ook de mogelijkheid tot diverse uitstapjes in de omgeving. Duik bijvoorbeeld de Genneper Parken in voor een mooie wandeling of fietstocht, bezoek één van de verschillende musea in de omgeving of ga natuurlijk Eindhoven in om een dagje te winkelen! Ervaar zelf waarom ons hotel de ideale keuze is wanneer u wilt overnachten in Eindhoven.

Hotel Eindhoven met zwembad

Voor diegene die op zoek zijn naar ontspanning en verfrissing tijdens de hotelovernachting biedt Van der Valk Hotel Eindhoven een prachtig binnenzwembad. Een hotel in Eindhoven met zwembad biedt u ontspanning in het heerlijke warme water en de comfortabele ligbedden rond het bad. U kunt natuurlijk ook wat sportieve baantjes trekken in het zwembad om de dag goed te beginnen. Ook kunt u gebruik maken van kleinschalige maar fijne sportschool waar u op eigen gelegenheid kunt sporten of deel kunt nemen aan activiteiten.

Golf & Countryclub De Tongelreep

Wist u dat ons hotel in Eindhoven ook gelegen is naast Golf & Countryclub De Tongelreep, perfect voor als u tijdens uw overnachting ook graag een balletje slaat. Golf & Countryclub De Tongelreep ligt op slechts 400 meter loopafstand van het hotel en staat bekend om zijn mooie en gezellige clubhuis met o.a. een 9-holes baan met A-status en professionele trainingsfaciliteiten.

Kortom, voor een hotel in Eindhoven bent u bij Van der Valk Hotel Eindhoven aan het juiste adres. Met een topligging en bereikbaarheid naar het centrum van Eindhoven, comfortabele kamers en fijne faciliteiten, bieden we alles wat u nodig heeft voor een heerlijke overnachting in Eindhoven. Boek vandaag nog uw verblijf!

Bekijk direct onze kamers