Van der Valk Hotel Eindhoven

Toeristische informatie

In Eindhoven is er altijd wel iets te beleven, van wandelingen of fietstochten door prachtige groene gebieden tot aan leuke winkels en gezellige cafés. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over Eindhoven.

Noord-Brabant is dé fiets- en wandelprovincie bij uitstek. Wist je dat in Brabant ruim 5.000 kilometer fietsknooppuntroutes liggen? En meer dan 10.000 kilometer wandelknooppuntroutes? Lekker dichtbij, prachtige natuur, veel afwisseling tussen stad en platteland, interessante locaties om te bezoeken en een overvloed aan terrasjes waar u heerlijk kunt eten en drinken. Er is zeker een route voor u!

Van der Valk Hotel Eindhoven ligt midden in het groene hart van de Genneper Parken, welke zeker de moeite waard zijn voor een ontspannen wandeling of mooie fietstocht. Onze fietsverhuur verleent zich perfect om een dagje de omgeving te verkennen. Wij hebben diverse leuke fietsroutes in de omgeving voor u samengesteld. Vraag hierna bij onze hotelreceptie!

Bezienswaardigheden en evenementen

Uitstapjes in de omgeving

Kom shoppen in het bruisende centrum van Eindhoven of verdiep je in de kunst bij het Van Abbemuseum. Eindhoven en de omliggende regio bieden diverse mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo zijn er evenementen die jaarlijks terugkomen en leuke uitstapjes voor het gehele gezin of maak onvergetelijke herinneringen samen met vrienden!

Eten & Drinken Hotspots

Down Town Gourmet Market

Originele gerechten in een gezellige industriële omgeving. Van street food tot comfort food, hier komen allerlei gerechten van over de hele wereld samen. Zo is er voor ieder wat wils.

Bezienswaardigheden

De Bergen

De Bergen is een wijk in Eindhoven die ook wel het Quartier Latin van de stad genoemd wordt. Het is één van de oudste wijken en staat bekend als een gezellige buurt. De wijk kenmerkt zich door de diverse betere restaurants en is één van de leukste winkelgebieden van Eindhoven!

Bezienswaardigheden

Philips Stadion

Het Philips Stadion is al ruim een eeuw de thuisbasis van Philips Sport Vereniging en bevindt zich nog steeds op dezelfde plek in het centrum van Eindhoven. Het moderne en indrukwekkende stadion is een blikvanger in de stad en herinnert aan de rijke sportgeschiedenis van PSV, opgericht in 1913.

Inspiratie

Inspiratiegids

Bent u op zoek naar de mooiste/leukste plekjes in Brabant? Met de inspiratiegids is het mogelijk om de mooiste plekjes in Brabant te vinden.

Plan gemakkelijk je fiets- of wandelroute in met de routplanner.

See en do

Winkelen

Eindhoven is the place to be voor de echte shopper. Diverse grote overdekte warenhuizen, authenthieke boetiekjes en gezellige terrasjes maken Eindhoven een échte winkelstad.

Met het openbaar vervoer is het mogelijk om gemakkelijk van A naar B te reizen. 

Er is genoeg te beleven in de omgeving van Hotel Eindhoven! Eindhoven is namelijk de vijfde stad van Nederland met meer dan 200.000 inwoners. Deze bruisende stad biedt tal van mogelijkheden op het gebied van cultuur, techniek en design. Daarnaast is de binnenstad een ideale plek om lekker te shoppen en te genieten van het brede culinaire aanbod. Als je de fiets pakt, sta je binnen 10 minuten midden in het centrum!