Openingstijden Winkels in Eindhoven

Hieronder staan de openingstijden van de winkels in Eindhoven.
Met uitzondering van feestdagen.

Maandag

13:00 - 18:00

Dinsdag

9:30 - 18:00

Woensdag

9:30 - 18:00

Donderdag

9:30 - 18:00

Vrijdag

9:30 - 20:00

Zaterdag

9:30 - 17:00

Zondag

12:00 - 17:00

Winkelen in Eindhoven

Eindhoven is een bruisende stad waar je heerlijk kunt winkelen. Of u nu op zoek bent naar bekende merken of juist naar unieke boetiekjes, in Eindhoven vind je het allemaal. De stad heeft diverse grote overdekte warenhuizen, waaronder het bekende winkelcentrum De Heuvel. Hier vind je meer dan honderd winkels op verschillende niveaus, waaronder grote ketens als H&M en de Bijenkorf, maar ook lokale ondernemers met unieke streekproducten.

Naast De Heuvel zijn er nog veel meer winkelstraten en pleinen in Eindhoven waar je terecht kunt voor een dagje shoppen. Zo is er de gezellige Kleine Berg, waar u authentieke boetiekjes en speciaalzaken vindt. Hier kun je onder andere terecht voor exclusieve mode, handgemaakte sieraden en bijzondere interieuraccessoires. Ook de straatjes rondom de Kleine Berg zijn de moeite waard om te verkennen, hier vind je nog meer leuke winkeltjes en gezellige koffietentjes. 

Een andere winkelstraat die zeker een bezoekje waard is, is de Demer. Hier vind je bekende ketens als Douglas en Etos, maar ook luxe modewinkels en hippe conceptstores. In de zijstraatjes van de Demer zijn nog meer leuke winkeltjes te vinden.

Shoppen in Eindhoven is meer dan alleen winkels bezoeken. De stad staat bekend om zijn creatieve en innovatieve karakter en dat zie je terug in de vele designwinkels en conceptstores. Zo is er bijvoorbeeld de Dutch Design Week, die jaarlijks in oktober plaatsvindt, is een aanrader voor designliefhebbers.

Al met al is er genoeg te beleven in Eindhoven, Van der Valk fungeert graag als thuisbasis voor uw stedentrip. Bekijk onze leukste arrangementen en maak uw verblijf compleet!