Van der Valk Hotel Eindhoven

Toeristische informatie

In de bruisende stad Eindhoven is er altijd wel iets te beleven, van wandelingen of fietstochten door prachtige groene gebieden tot aan leuke winkels en gezellige cafés. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over Eindhoven.

Bezienswaardigheden

Eindhoven Highlights

Er is genoeg te beleven in de omgeving van Hotel Eindhoven! Deze bruisende stad biedt tal van mogelijkheden op het gebied van cultuur, techniek en design. Daarnaast is de binnenstad een ideale plek om lekker te shoppen en te genieten van het brede culinaire aanbod. 

Noord-Brabant is dé fiets- en wandelprovincie bij uitstek. Wist je dat in Brabant ruim 5.000 kilometer fietsknooppuntroutes liggen? En meer dan 10.000 kilometer wandelknooppuntroutes? Lekker dichtbij, prachtige natuur, veel afwisseling tussen stad en platteland, interessante locaties om te bezoeken en een overvloed aan terrasjes waar u heerlijk kunt eten en drinken. Er is zeker een route voor u!

See en do

Winkelen

Eindhoven is the place to be voor de echte shopper. Een van de grootste steden in Nederland, staat Eindhoven bekend om zijn innovatie en design, en dit weerspiegelt zich ook in de winkels die je hier kunt vinden.

Diverse grote overdekte warenhuizen, authenthieke boetiekjes en gezellige terrasjes maken Eindhoven een échte winkelstad.

Eindhoven bezit twee treinstations waaronder Eindhoven Centraal en Station Strijp-S. Ook zijn er genoeg busverbindingen die u gemakkkelijk van A naar B brengen.

Te vroeg of te laat voor de bus? Bij het station Eindhoven Centraal staan genoeg taxi's om u naar uw bestemming te brengen.

Eten & Drinken Hotspots

Down Town Gourmet Market

Originele gerechten in een gezellige industriële omgeving. Van street food tot comfort food, hier komen allerlei gerechten van over de hele wereld samen. Zo is er voor ieder wat wils.

Kom voor een unieke ervaring naar Down Town Gourmet Market, de place to be!

Van der Valk Hotel Eindhoven ligt midden in het groene hart van de Genneper Parken, welke zeker de moeite waard zijn voor een ontspannen wandeling of mooie fietstocht. Onze fietsverhuur verleent zich perfect om een dagje de omgeving te verkennen. Wij hebben diverse leuke fietsroutes in de omgeving voor u samengesteld. Vraag hierna bij onze hotelreceptie!