Restaurants

Ambachtelijke en heerlijke High Tea in Eindhoven

Geniet van de lekkerste en meest uitgebreide High Tea in Eindhoven. Hét ideale moment om even bij te praten met elkaar, onder het genot van heerlijke huisgemaakte hapjes. Zowel voor de zoetekauwen als de liefhebbers van hartig bieden we dagelijks tussen 11.00 en 17.00 de meest heerlijke gerechten om van te smullen!

Strijk neer op een comfortabel plekje in ons restaurant of op ons ruime, zonnige terras en neem vooral de tijd om te genieten. De High Tea duurt namelijk 2,5 uur voor slechts € 24,95 per persoon in 2018 en €25,50 in 2019 en u kunt gratis parkeren. Kinderen tussen 4 en 11 jaar mogen voor € 12,75 mee komen doen. 

Volop genieten bij Martinus

Restaurant Martinus is de meest ideale locatie voor een High Tea in Eindhoven. Het restaurant staat bekend om het gebruik van duurzame en ambachtelijke producten. De liefde voor het vak van de chef-koks komt niet alleen terug in de andere gerechten op de menukaart, maar ook in deze high tea.

Tijdens de high tea geniet u van verschillende lekkernijen, verdeeld over een aantal gangen. Denk aan een soepje, diverse belegde broodjes en kleine hartige hapjes, maar daarnaast mogen de zoetigheden natuurlijk niet ontbreken! Naast de mooie presentatie geniet u van culinaire combinaties. Kortom, een verrassende high tea gemaakt met ambachtelijke en verse producten. 

Niet zomaar thee

Gedurende de High Tea heeft u twee uur lang keuze uit een breed assortiment van luxe theesoorten. Martinus serveert met trots de thee van Ronnefeldt. Dit gerenommeerde theemerk specialiseert zich al sinds 1825 in het produceren van zalige soorten thee. De rijke smaken zijn te danken aan het juiste klimaat, de juiste grond en het zorgvuldige proces waarin de theebladeren worden geplukt en geselecteerd. De groene en zwarte theesoorten worden geoogst in de beste theevelden van India, Sri Lanka, China, Indonesië en Kenia. De ambacht, passie en hoge kwaliteit van Ronnefeldt komen overeen met de waarden van Martinus.

Bent u meer een liefhebber van het zwarte goud? Geen probleem, voor de koffieliefhebbers bieden we verschillende soorten luxe koffie aan.

High tea Eindhoven, het leukste uitje!

Met deze High Tea in Eindhoven heeft u gegarandeerd een geslaagde middag. Gezellig met vriendinnen of leuk als u een weekendje Eindhoven in de planning heeft staan. De High Tea is al te boeken vanaf 2 personen. Doordat we de producten vers inkopen en bereiden, vragen we u de reservering minimaal 48 uur van tevoren door te geven. U kunt uw reservering online doorgeven of u kunt telefonisch contact opnemen met 040-2116033 voor meer informatie. 

Vieren jullie een bijzondere gelegenheid of willen jullie uitpakken? Blijf dan borrelen met aansluitend diner bij Restaurant Martinus, trendy OZZO Food & Drinks of Live Cooking restaurant Het Buffet. Overnachten kan altijd in een van onze luxe en comfortabele kamers en suites.

Allergieën of wensen? Geen probleem

Wilt u dat we rekening houden met allergieën? Dit doen wij graag. U kunt uw allergieën en wensen vermelden bij uw reservering. Bent u op zoek naar een High Tea in een andere stad? Bekijk het aanbod van Restaurant Martinus en vele anderen op High Tea Wereld.