Restaurants

Diner à la carte

Restaurant Martinus heeft weer een nieuwe kaart! 
 
Van der Valk Eindhoven zet u graag in het zonnetje. De meester-kok en zijn brigade hebben met veel passie gewerkt aan een nieuwe kaart speciaal voor de herfst. Geïnspireerd door het seizoen staat de kaart vol heerlijke Hollandse gerechten, met pure producten, omgetoverd tot verrassende
gerechten. Kortom; een mix van moderne ideeën en authentieke bereidingswijzen.


Een echte klassieker in de Nederlandse keuken zijn natuurlijk de mosselen. Wij hebben gekozen voor topkwaliteit mosselen van Zeeuwse Yerseke, een (h)eerlijke, zilte lekkernij uit Zeeland. Zo uit het water, de pan in en op het bord. Past perfect bij de frisse Wild Rock Sauvignon Blanc Elevation uit Marlborough in Nieuw-Zeeland, vooral door zijn heerlijke geur van limoen, passievruchten en de groene geur van basilicum, maar desondanks toch een milddroge afdronk.’

Als laatste adviseer ik u te genieten van onze heerlijke nagerechten met huisgemaakt roomijs.
Nu de Nederlandse appels op zijn best zijn, raad ik ons eigen dessert 'moes de pom' aan. Huisgemaakt appelroomijs met een romige moes van kersen. Een perfecte afsluiter van een avond vol lekker eten!

Tarieven 2019

  Volwassenen Kinderen
2-gangen diner € 25,50  v.a. € 10,50
3-gangen diner € 29,50  v.a. € 10,50

Reserveer een tafel