Restaurants

Diner à la carte

Restaurant Martinus heeft weer een nieuwe kaart! 
 
Van der Valk Eindhoven zet u graag in het zonnetje. De meester-kok en zijn brigade hebben met veel passie gewerkt aan een nieuwe kaart speciaal voor de zomer. Geïnspireerd door het seizoen staat de kaart vol heerlijke Hollandse gerechten, met pure producten, omgetoverd tot verrassende
gerechten. Kortom; een mix van moderne ideeën en authentieke bereidingswijzen.

Barbecue liefhebbers mogen de heerlijke malse biefstuk van de Blonde Aquitaine niet missen. Combineer het smaakvolle vlees met de intense de intens en sappige paarsrode wijn van Luigo Bosca La Linda Private Selection Malbec Old Vines uit Mendoza in Argentinië, met zijn perfect evenwicht tussen de tannines en de zuren.


Een echte klassieker in de Nederlandse keuken zijn natuurlijk de mosselen. Wij hebben gekozen voor topkwaliteit mosselen van Neeltje Jans, een (h)eerlijke, zilte lekkernij uit Zeeland. Zo uit het water, de pan in en op het bord. Past perfect bij de frisse Wild Rock Sauvignon Blanc Elevation uit Marlborough in Nieuw-Zeeland, vooral door zijn heerlijke geur van limoen, passievruchten en de groene geur van basilicum, maar desondanks toch een milddroge afdronk.’

Als laatste adviseer ik u te genieten van onze heerlijke nagerechten met huisgemaakt roomijs.
Nu de Nederlandse aardbeien op zijn best zijn, raad ik de frisse ‘Aardbeien Romanoff’ aan.
Samengesteld met verse aardbeien, kwark, aardbeiencoulis, wodka, sinaasappelrasp en roomijs. Een perfecte afsluiter van een avond vol lekker eten!

Reserveer een tafel