Restaurants

Nieuw voor de kids: Wereldeters

Van der Valk Wereldeters

Speciaal voor de jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige  samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's. In onze speciaal ingerichte kinderhoek worden in de weekenden, tijdens ons Live Cooking Buffet, leuke activiteiten georganiseerd voor de jongste bezoekers.

De allernieuwste editie van de Van der Valk Wereldeters kindermenukaart is er! De Italiaanse penne bolognese, Engelse fish & chips, Oostenrijkse Tiroler Gröstl, zalmfilet uit Alaska, Indonesische kipsaté en natuurlijk de Hollandse pot staan deze winter op de menukaart. De kids eten verrassend lekker met onze Wereldeters kindergerechten. Welk gerecht lijkt jou het lekkerst?

Reizen met Timo Toekan
Met behulp van Timo Toekan worden de kinderen mee op reis genomen naar landen als Italië, Indonesië, Brazilië, Mexico, Hawaï en niet te vergeten Nederland. Bij elk land hoort een gerecht, leuke verhalen en weetjes die Timo vertelt. Elk half jaar wordt de menukaart ververst met nieuwe landen, weetjes en gerechten.

Het boek ‘Wereldeters’
De kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek ‘Wereldeters’ van Marjolein de Vlaam. In het boek Wereldeters lees je hoe kinderen werkelijk alles eten. Het is een boek vol leuke verhalen en weetjes over 10 aansprekende landen verspreid over de wereld. Aangevuld met veel vrolijke foto’s en illustraties. Klik hier voor meer informatie over het boek Wereldeters.

KidsRights
Omdat wij voor de kinderen die het minder goed hebben ook iets willen betekenen, steunt Van der Valk KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met het Wereldeters kindermenu steunen we in het bijzonder het voedsel programma Sizanani in Zuid-Afrika.
https://kidsrights.org/

 

Reserveer een tafel