Kerst

KERSTBRUNCH

De kerstbrunch bij Van der Valk Hotel Eindhoven is het ideale moment om met familie of vrienden bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers.

In een sfeervolle ambiance geniet u tijdens de kerstbrunch bij Van der Valk Hotel Eindhoven samen van een scala aan koude en warme gerechten, afgesloten met een spetterend dessertbuffet! 

Vanwege de grote hoeveelheid interesse nemen wij helaas geen nieuwe reserveringen meer aan voor de Kerstbrunch op 1e kerstdag.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig te reserveren! 

Tijdens de kerstdagen biedt Van der Valk Hotel Eindhoven ook een feestelijk Kerstdiner aan in de vorm van een uitgebreid Live Cooking Dinerbuffet of een à la carte Kerstdiner. Daarnaast serveren wij op 1e en 2e kerstdag een luxe Kerst High Tea of High Wine. De Kerstdagen compleet maken met een overnachting? Kies uit een van onze Kerstarrangementen.

AANVANGSTIJDEN EN PRIJZEN

1e & 2e KERSTDAG

11:00 - 13.30 UUR
11.30 - 14.00 UUR
12.00 - 14.30 UUR

• Het brunchbuffet kent een maximale duur van 2,5 uur.
• De locatie van het brunchbuffet is de 040 Zaal op de 1e verdieping.

PRIJZEN

• Prijs volwassenen € 42,50 p.p.
• Prijs kind 4 t/m 11 jr. € 21,25 p.p. 

Inclusief frisdranken, koffie & thee.
Kinderen onder de 4 jaar eten gratis bij Van der Valk Hotel Eindhoven!

KINDERANIMATIE

Voor onze kleine gasten zorgen wij voor kinderanimatie, met onder andere een grote knutsel- & filmzaal!

DIRECT RESERVEREN

Reserveer een tafel voor het kerst brunchbuffet. Vul uw gegevens in en verzend uw aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering te bevestigen. Let op: als u geen bevestiging heeft ontvangen is uw reservering nog niet definitief. Daarnaast vragen wij u om een volledige aanbetaling.

Verplicht veld