Kerst

À LA CARTE

Vanwege de grote hoeveelheid interesse nemen wij helaas geen nieuwe reserveringen meer aan voor Brasserie Martinus op 1e kerstdag.

Tijdens de feestdagen serveren wij in Brasserie Martinus verschillende à la carte gerechten en 3- en 4-gangen diners.

Er is, speciaal voor het kerstdiner tijdens de feestdagen, een selectie gemaakt van heerlijke soepen, voor-, hoofd- en nagerechten. Geniet van een 3-gangenmenu vanaf € 39,50 per persoon. Voor onze kleine gasten is er een ruime keuze uit het Wereldeters concept waarbij we kinderen laten kennis maken met verschillende werelddelen, bijbehorende gerechten en leuke weetjes! Een 3-gangen Wereldetersmenu is er al vanaf € 10,50

Tijdens de kerstdagen biedt Van der Valk Hotel Eindhoven ook een sfeervolle Kerstbrunch aan en een feestelijk kerstdiner in de vorm van een uitgebreid Live Cooking Dinerbuffet. Daarnaast serveren wij op 1e en 2e kerstdag een luxe Kerst High Tea of High Wine. De Kerstdagen compleet maken met een overnachting? Kies uit een van onze Kerstarrangementen.

PRIJZEN

PRIJZEN

  • Menu 3-gangen (soep-hoofd-nagerecht) €39,50 p.p.
  • Menu 3-gangen (voor-hoofdt-nagerecht) €42,50 p.p.
  • Menu 4-gangen (voor-soep-hoofd-nagerecht) €49,50 p.p.
  • Kinderen vanaf €10,40 p.p. voor een 3-gangen Wereldeters menu

Kinderen onder de 4 jaar eten gratis bij Van der Valk Hotel Eindhoven!

KINDERANIMATIE

Voor onze kleine gasten zorgen wij voor kinderanimatie, met onder andere een grote knutsel- & filmzaal!

DIRECT RESERVEREN

Reserveer een tafel voor á la carte. Vul uw gegevens in en verzend uw aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering te bevestigen. Let op: als u geen bevestiging heeft ontvangen is uw reservering nog niet definitief.

Let op: bij groepen vanaf 10 personen serveren wij uitsluitend het 3- of 4-gangen keuzemenu

Verplicht veld