VALK.BIKE

Wat is er leuker dan op de fiets een land ontdekken? Van der Valk maakt het u graag gemakkelijk en daarom bedachten we een fiets-app die uw hotelovernachting koppelt aan een op maat gemaakte, mooie fietsroute in de directe omgeving van uw hotel.

Met deze fiets app leiden wij u langs vele interessante bezienswaardigheden rondom de deelnemende hotels, waarna u weer veilig 'thuis' komt in uw hotelkamer. Deze app biedt net dat beetje extra. De bezienswaardigheden zijn geselecteerd door de 'insiders' in de hotels zelf en met de speciale video's komt u er alles over te weten.

Wij willen u niet alleen verrassen met onze prachtige omgeving en bezienswaardigheden, wij gaan voor de onvergetelijke en unieke ervaring die u van ons gewend bent. Wie weet wacht er wel een exclusieve verrassing op u bij onze deelnemende attracties...

Moet je voor de app betalen?

Nee, de app is gratis te downloaden en te gebruiken. Ook in de toekomst zult u de app gratis kunnen blijven gebruiken.

Waar kun je de app downloaden?

De app is beschikbaar voor zowel telefoons die draaien op IOS als telefoons die draaien op Android. De app is daarom te downloaden in de App Store en in de Google Play store.

Komen er nog meer fietsroutes bij?

Ja, op en duur zullen er bij elk hotel nog veel meer routes in de app komen te staan! De app is nu nog maar net live, dus het aantal zal nog flink toenemen. Houd de app dus goed in de gaten!

Kan je de app gebruiken zonder 4G?

Het is mogelijk om de route te fietsen zonder het gebruik van 4G, maar u zult de informatie/foto’s over de hotspots/highlights niet te zien krijgen (de pop-up zal tevoorschijn komen, maar u kunt er niet op klikken). Ook zult u, zodra u verkeerd fietst, geen route te zien krijgen die u terug naar de route leidt.

Welke gegevens worden van de gebruiker verzameld?

De gegevens die we van u hebben zijn de gegevens die u zelf bij het aanmelden heeft ingevuld (e-mailadres, wachtwoord, voor- en achternaam, geslacht, leeftijd, fiets expertise en fietstype). Daarnaast verzamelen we informatie over hoe u onze app gebruikt. Zoals welke functies u gebruikt, welke routes u fiets/benadert, hoe veel en hoe vaak u fietst en hebt gefietst en informatie over het apparaat dat u gebruikt. Wij zullen NOOIT privacygevoelige informatie delen met derden.

Hoe worden deze gegevens gebruikt?

Om te communiceren met u en om de veiligheid, integriteit en beveiliging van de app te bevorderen. Maar ook om ons product te verbeteren en om de effectiviteit van de app te meten en analyseren.

Kunnen andere gebruikers de foto's zien die ik gemaakt heb?

Nee, op dit moment kunt u alleen zelf uw foto’s terug bekijken. In de toekomst komt er waarschijnlijk een social platform, waardoor u foto’s kunt delen met uw netwerk, maar op dit moment kan niemand anders uw foto’s zien.

Waar kunt u uw feedback/ fietservaring doorgeven?

Gebruikers kunnen hun feedback achterlaten bij de receptie, zij zullen ervoor zorgen dat dit bij de app makers terecht komt. Op termijn zal er een functie in app komen waar gebruikers zelf hun feedback kunnen insturen.