Arrangement

Hoog Zomer Arrangement

Het Hoog Zomer Arrangement van Van der Valk Hotel Eindhoven is de perfecte manier om de zomer in te luiden! De natuur staat in volle bloei, aangename temperaturen en het zonnetje lokken ons weer naar buiten. Een perfecte reden om er op uit te trekken! 

Door de perfecte ligging van Hotel Eindhoven in het ‘Groene Hart’ van de Genneper Parken en Eindhoven Centrum op fietsafstand is er een breed scala aan bezienswaardigheden om uw uitstapje helemaal compleet te maken. Met de fiets staat u binnen een kwartiertje midden in de bruisende binnenstad waar u heerlijk kunt winkelen! Bij het hotel zijn fietsen en e-bikes te huur. Ook voorziet de hotel receptie u graag van gratis leuke fietsroutes die u naar de mooiste plekjes brengen. Lees meer over alle bezienswaardigheden in de regio op onze Toeristische informatie pagina

In de avonden geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in Brasserie Martinus. Verse, ambachtelijke en duurzame streekproducten worden hier omgetoverd tot verrassende gerechten. Prikkel uw zintuigen en ontdek de culinaire gerechten van onze keukenbrigade. Maak u dinerervaring nog beter en geniet van onze bijpassende wijnen!

U blijft overnachten in een van onze ruime en comfortabele kamers. De ochtenden kunt u goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet van restaurant Het Buffet. Tijdens ons royale ontbijtbuffet kunt u uw eigen ontbijt samenstellen.

Ontdek ook de rest van Hotel Eindhoven door gratis gebruik te maken van het verwarmde binnenzwembad en de fitnessruimte van Toucan Sportsclub, Jack's Casino (21+ jaar) of van de diverse andere faciliteiten.

Boekingsgegevens

Persoonlijke gegevens