Kamer boeken bij Hotel Eindhoven

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 27350 betrouwbare beoordelingen
OZZO Sushi Box

Take Away

De OZZO sushi box

Wegens succes verlengd: onze Chefkok heeft een heerlijke OZZO sushi box samengesteld, gevuld met de beste sushi van OZZO Food & Drinks. Perfect om samen thuis van te genieten. Met deze luxe OZZO sushi box gaat u een onvergetelijke avond tegemoet!

Pinksterbrunch

Take Away

Pinksterbrunch box

Wilt u graag thuis samen met uw familie een Van der Valk tintje geven aan Pinksteren? Laat ons dan het werk voor u uit handen nemen! Geniet onbezorgd en geheel verzorgd op zondag 23 mei van een heerlijk uitgebreide Take Away Pinksterbrunch in het comfort van uw eigen huis. De kwaliteit die u van ons gewend bent in een ander jasje. Heeft u nog geen plannen? Verras dan uw gezin met de Pinksterbrunch van Van der Valk Hotel Eindhoven!

Ons hotel is geopend

Veilig en vertrouwd

Ons hotel is geopend

Van der Valk Hotel Eindhoven is geopend voor overnachtingen. De restaurants zijn geopend voor lunch. Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij aangescherpte maatregelen in ons hotel. Wij vragen u tijdens uw verblijf of bezoek deze maatregelen na te leven. Zo gaan wij samen de strijd tegen het corona-virus aan.

Vanaf 1 december bent u verplicht een mondmasker te dragen in het hotel.

overnachten van der valk hotel eindhoven

Overnachten

Overnachten in luxe en comfort

Kom heerlijk tot rust in een van de 263 ruime, comfortabele en luxe hotelkamers en suites van Van der Valk Hotel Eindhoven.

Als hotelgast kunt u gebruik maken van onze faciliteiten.

Bekijk ook onze compleet verzorgde arrangementen. U hoeft enkel nog te genieten!

zalen valk hotel eindhoven congres vergaderen

Meetings & Events

040 Congress & Events

040 Congress & Events is een 5 vergaderhamer-accommodatie en biedt 21 multifunctionele zalen. Bij 040 Congress & Events kunt u terecht voor een bijeenkomst tot 2500 personen. Van een conferentie of productlancering tot een presentatie, training, vergadering, feest, bruiloft of diner, bij ons bent u aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

Offices

Meetings & Events

040 Seats & Offices

Op zoek naar een aangename flexwerkplek in Eindhoven? Maak kennis met 040 Seats & Offices: het unieke concept speciaal voor flexwerkers.

040 Seats & Offices biedt 5 sfeervolle kleine vergaderruimtes met plaats voor 1 tot 6 personen. De 5 gesloten vergaderruimtes zijn zeer geschikt voor kleine groepsvergaderingen zoals sollicitatiegesprekken, brainstormsessies of strategiebesprekingen.

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten