Kamer boeken bij Hotel Eindhoven

Onze gasten beoordelen ons met een

8,0
uit 26518 betrouwbare beoordelingen
overnachten van der valk hotel eindhoven

Overnachten

Ruime, comfortabele luxe kamers

Heerlijk overnachten in Eindhoven? Kies een van onze 263 luxe en comfortabele kamers & suites. Overnachten in hotel Eindhoven kan voor één nachtje, een weekendje weg of een vakantie.

zalen valk hotel eindhoven congres vergaderen

Zalen

040 Congress en Events

Wilt u een zaal huren in Eindhoven? Bent u op zoek naar een unieke congreslocatie, vergaderzaal of trouwlocatie? 040 Congress & Events biedt 21 zalen, van 2 tot 2500 personen en 5 offices. U profiteert van de beste faciliteiten en services op topniveau. Kies uit diverse arrangementen of stel uw eigen arrangement samen. Speciale wensen? Ons team bespreekt graag de mogelijkheden.

ozzo restaurant food lounge drinks eindhoven

Restaurant

OZZO Food & Drinks

Go the Asian way en geniet van heerlijke oriëntaalse gerechten in de Ozzo Food & Drinks! Wij hebben hier een ruime keus aan sushigerechten, vlees- en vis gerechten en burgers met een bijpassende drankenkaart met een groot aanbod aan koffiespecialiteiten en met 25 zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Liever thuis eten? Bekijk dan onze 'take away' mogelijkheid.

arrangement hoog zomer hotel eindhoven van der valk

Arrangement

Hoog Zomer Arrangement

De omgeving van Hotel Eindhoven is perfect om lekker van de zomer te genieten. Met de Genneper Parken om de hoek bent u snel in de natuur voor mooie wandelingen of fietstochten waarmee u tevens snel het centrum kunt bereiken. Dit arrangement voorziet u van alle benodigdheden om er heerlijk een paar dagen tussenuit te gaan!

valk loyal account hotel eindhoven

Valk account

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst