Een weekendje weg? Kom naar Eindhoven!

Bent u op zoek naar een bruisende stad met een goede balans tussen cultuur, architectuur en een hoop gezellige eet- en drinkplekjes? Plan dan een stedentrip of weekendje weg naar Eindhoven! Zo biedt Eindhoven, onder andere:

  • Verschillende musea voor de autoliefhebber tot kunsthistoricus
  • Het creatieve & culturele hart 'Strijp S'
  • Meer dan 100 gezellige cafés, bars en restaurants
  • Zeer divers aanbod aan winkels

Liefhebbers van winkelen opgelet! Eindhoven heeft elke zondag koopzondag en beschikt over meerdere winkelcentra. Zo kunt u naar hartenlust winkelen bij design- en conceptstores, speciaalzaken en de bekende grote warenhuizen. Een tip van ons; neem niet te veel spullen mee, zodat u ruimte overhoudt voor nieuwe aanwinsten!

De leukste overnachting

Geniet uitgebreid van uw weekendje Eindhoven door een of meerdere nachten te boeken in ons fijne hotel. Met 9 verschillende soorten kamers bepaalt u zelf hoe uitgebreid u wilt verblijven. Daarnaast geniet u als gast van de volgende voordelen:

  • Gratis toegang tot het casino én het Toucan Sport & Wellness center
  • 3 verschillende restaurants met ieder een eigen kaart & concept
  • Gratis parkeren inclusief 6 oplaadpunten voor elektrische auto's
  • Gratis Wifi

Activiteiten: sportief en cultureel

Hotel Eindhoven bevindt zich in de Genneper Parken. Bij mooi weer is een fietstocht of wandeling de perfecte manier om de omgeving te verkennen. U kunt uw eigen fiets meenemen, maar u kunt bij ons ook een (elektrische) fiets huren voor uw weekendje Eindhoven. Fiets bijvoorbeeld naar het centrum en bezoek onderweg de Genneper Watermolen. Deze molen dateert uit de 13e eeuw en is een van de 150 culturele rijksmonumenten in Eindhoven.

Een weekendje Eindhoven: leuk voor jong en oud

Bent u een weekendje in Eindhoven met kinderen? Op fietsafstand van Hotel Eindhoven bevindt zich het preHistorisch Museum. Kinderen komen hier op een interactieve en speelse manier meer te weten over het leven in Nederland vanaf de prehistorie tot aan de late middeleeuwen. Zo leren zij onder andere Middeleeuwse spelletjes, roeien ze in een boomstamkano en leren zij meer over eeuwenoude ambachtelijke technieken.

Spontaan ertussen uit? Kies Eindhoven voor een weekendje weg!

Lekker fietsen, cultuur snuiven, gezellig winkelen en culinair genieten. Bij Hotel Eindhoven is een weekendje weg altijd een succes! Onze arrangementen bieden u grote diversiteit. Kiest u voor een spontane vakantie of last minute? Bekijk dan de meest actuele aanbieding bij Hotel Eindhoven. Hierbij profiteert u van extra voordelige prijzen. Zo kunt u al vanaf €32,50 per persoon verblijven!